"Κουτσοί", "στραβοί."..

Συνήθεια έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Α1 των πενιχρών οικονομικών να εμφανίζονται παίκτες για να πάρουν θέση ξένου σε ομάδες που άλλοτε δεν θα τους επιτρεπόταν ούτε... να δουν ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι ατζέντηδες γνωρίζουν ότι μπορούν να προσφέρουν σε πελάτες τους μια θέση που κάποτε ήταν άπιαστο όνειρο και δε διστάζουν να προτείνουν στις ομάδες κάθε πιθανή και απίθανη περίπτωση. Ποντάρουν και στο ότι υπάρχουν προπονητές που δεν... παίζουν και στα δάχτυλά τους την ξένη αγορά, αλλά και στο ότι άλλοι είναι τόσο απελπισμένοι από την κατάσταση της ομάδας τους που θα πουν

"ναι" αρκεί να εμφανίσουν ένα νέο πρόσωπο σε ματς μπας και σώσουν κάτι.

Κάπως έτσι, τις τελευταίες ημέρες παρά λίγο να κλείσουν δύο συμφωνίες που θα προκαλούσαν γέλιο. Η μία επειδή ο παίκτης... λαβράκι που βρέθηκε, έμεινε χωρίς δουλειά λόγω τιμωρίας αφού πιάστηκε να έχει καπνίσει χασίς και η άλλη επειδή το... λαβράκι νούμερο δύο, μόλις είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και δεν ήταν σε θέση ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι όταν άκουσε έκπληκτος ότι τον ήθελαν να παίξει μπάσκετ το περασμένο Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα