Χρήστος Μυριούνης στο basketblog.gr: «Έχουμε ποιότητα ως ομάδα»

Την ήττα γνώρισε ο Πόλις στην Καλλιθέα από τον Εργοτέλη με 71-72, στην πρώτη του Χρήστου Μυριούνη στον πάγκο των γηπεδούχων, με τον νέο τεχνικό του Πολις σε δηλώσεις του στο basketblog.gr να εκφράζει την χαρά του που επέστρεψε στους πάγκους, και να τονίζει ότι στόχος του είναι να οδηγήσει την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται:

«Χαίρομαι πολύ που μου δίνεται ή δυνατότητα να επιστρέψω στους πάγκους αναλαμβάνοντας τον Πόλις!! Και το λέω αυτό γιατί πρόκειται όπως αντιλήφθηκα αυτές τις λίγες μέρες που βρίσκομαι εδώ για μια πολύ

καλή ομάδα με πολύ αξιόλογα μπασκετικά παιδιά και μια πολύ καλής παρέα εντός και εκτός γηπέδου! Και σε αυτόν τον λόγο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και ή πολύ καλή πορεία που έχει ή ομάδα φέτος στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Βέβαια δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω και την πολύ καλή δουλειά του προηγούμενου προπονητή» για να συνεχίσει: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω τα παιδιά και την ομάδα να τερματίσει όσο ποιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία και γιατί όχι και την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο. Βέβαια χτες κάναμε μια πολύ κακή ήττα στο γήπεδο μας που μας πάει λίγο πίσω αλλά υπάρχουν ακόμα 7 αγωνιστικές και επειδή είμαι ενθουσιασμένος με τη ποιότητα των παικτών που βρήκα στην ομάδα μπορούμε να καταφέρουμε να τερματίσουμε γιατί όχι στην 3η θέση!!Θέλω να ευχαριστώ τελειώνοντας την διοίκηση της ομάδας και κυρίως τον Αχιλλέα Μπογδανίδη που μου έδωσαν την δυνατότητα να γίνω μέλος αυτής της ομάδας και αυτής της τόσο όμορφης" παρέας-οικογένειας" όπως είναι ο Πόλις!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα