Καστρίτης: "Συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα"

Απογοητευμένος από την σημερινή ήττα αλλά έτοιμος να κοιτάξει τα επόμενα παιχνίδια των Τρικάλων φάνηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης.

Τα Τρίκαλα δεν τα κατάφεραν στο κλειστό της Πυλαίας κόντρα στον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να ηττηθούν και να χάσουν έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για την είσοδο τους στα playoffs. Μετά το

τέλος του αγώνα ο Γιάννης Καστρίτης θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έδειξαν και παράλληλα έδωσε το σύνθημα της ανασύνταξης ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Κατ΄αρχήν πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη δίκαιη νίκη του και για τη συνολική του πορεία στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Μπορεί να είχαμε δύσκολη προετοιμασία λόγω τραυματισμών, αλλά όλα τα παιδιά είχαν τεράστιο κίνητρο για να παίξουν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μέσα σε ένα τέτοιο γήπεδο.

Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο αμυνθήκαμε πάρα πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στο σκορ, ενώ τα καταφέραμε πολύ καλά στα λάθη μας και στον έλεγχο των ριμπάουντ. Ήμασταν καλοί και στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ ανέβηκε με τη βοήθεια του κόσμου του. Είχαμε κάποια προβλήματα με φάουλ, τα οποία σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών μας οδήγησαν σε κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση και κατά συνέπεια στην ήττα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Είναι στεναχωρημένοι αυτή την στιγμή, αλλά το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Προμηθέα. Θέλω να ευχηθώ στον ΠΑΟΚ καλή επιτυχία στον αγώνα της Τετάρτης με την Τενερίφη».

Keywords
Τυχαία Θέματα