Καλαμπάκος: "Είχαμε περισσότερη καρδιά"

Στους λόγους που χάρισαν στον Κόροιβο τη σημερινή νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Ντίνος Καλαμπάκος, ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες του για το αποτέλεσμα.

Ο Κόροιβος κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών για την 20η αγωνιστική της Basket League και έκανε το μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας από την Αμαλιάδα τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να φτάσει

τις εννιά νίκες για να εξασφαλίσει την παραμονή και αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά τα δικά μας, γιατί έδωσαν την ψυχή τους για το παιχνίδι και ευχαριστώ το Θανάση Σκουρτόπουλο για τα καλά του λόγια. Πρέπει να σημειώσουμε ότι την τελευταία εβδομάδα στήσαμε πάλι μία νέα ομάδα, αλλά τα δύο νέα παιδιά μπήκαν καλά στο παιχνίδι, ειδικά ο Μακ Λελάν αλλά και ο Σάνε πιστεύουμε ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθεί πλήρως.

Σήμερα δεν έγινε και τίποτα βέβαια που κερδίσαμε γιατί δεν σωθήκαμε ακόμη. Με τη νίκη ξεπεράσαμε το 51% της επιτυχίας. Ήμασταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο και εγκλωβίσαμε τον αντίπαλο σε όλα τα σημεία. Ήταν ένα παιχνίδι με άγχος, αλλά νομίζω είχαμε περισσότερη καρδιά, διάθεση και αυτό μας κράτησε παρ’ ότι στο Β’ ημίχρονο μπήκαν πιο δυνατά τα παιδιά της Πάτρας.

Δεν λέμε μεγάλα λόγια, έχουμε πάρει βαθμολογική ανάσα, πρέπει όμως να φτάσουμε στις εννέα νίκες για να πούμε ότι σωθήκαμε. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα αλλά μέχρι εκεί. Να πω ότι έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους Έλληνες παίκτες, ξέρω ότι είναι παλληκάρια και σήμερα έδωσαν την ψυχή τους. Σε ότι αφορά τον Απόλλων ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι ήρεμος και ίσως μπορεί να οδηγήσει τον Απόλλωνα στη σωτηρία, αρκεί βέβαια να μην ακουμπήσει εμάς».

Από την πλευρά των παικτών ο Έρικ Μακ Λελάν τόνισε: «Σε προσωπικό επίπεδο ήταν το πρώτο μου παιχνίδι εντός έδρας και με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές. Γνωρίζω ότι ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα και χαίρομαι που εγκλιματίστηκα και βοήθησα να πάρουμε τη νίκη. Λειτουργήσαμε κανονικά, ομαδικά και δεν είχαμε πρόβλημα».

Τον λόγο πήρε και ο Διονύσης Κάτζος εκ μέρους της διοίκησης του Κοροίβου: «Εκ μέρους της διοίκησης θέλουμε να συγχαρούμε τον Ντίνο Καλαμπάκο και όλο το προπονητικό team, γιατί έχουν τραβήξει και τραβάνε μεγάλο κάβο όλο αυτό το διάστημα και δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις μία ομάδα στην Α1 με τέτοιο μπάτζετ, όταν έχεις να ανταγωνιστείς μεγάλα μπάτζετ.

Να δώσουμε συγχαρητήρια και στους παίκτες και μεγάλα συγχαρητήρια στον κόσμο μας, που είναι συγκλονιστικός και δεν είναι τυχαίο ότι έχει διακριθεί δύο συνεχόμενες χρονιές. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς της ομάδας μας, που στέκονται πάντα δίπλα μας και έχει επιτελεστεί ένα μικρό θαύμα και αυτό που συντελείται αυτό θα γραφτεί με χρυσά γράμματα και η ιστορία θα το καταδείξει στο μέλλον.

Οφείλω όμως να κινητοποιήσω τους πάντες και να κρούσω τον κώδωνα σε δύο φορείς. Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη, που ενώ είχε δώσει μία υπόσχεση εδώ και δύο χρόνια για να γίνουν κάποια πράγματα στο γήπεδο και δεν έχει γίνει τίποτα. Και να κρούσω τον κώδωνα του στο δήμο Ήλιδας, που δεν έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ελπίζω να το αντιληφθεί γρήγορα».

Keywords
Τυχαία Θέματα