Καιρός για μεγάλο διπλό...

Ίσως το κρισιμότερο παιχνίδι στην φετινή Ευρωλίγκα δίνει σήμερα (4/2, 20:00) ο Παναθηναϊκός ο οποίος φιλοξενείται στο Ζάγκρεμπ από την Τσεντεβίτα, θέλοντας το διπλό ώστε να μπορέσει να βάλει τις βάσεις διεκδίκησης της πρόκρισης του στα πλει οφ του θεσμού.

Η αποστολή των «πρασίνων» μόνο εύκολη δεν αναμένεται απέναντι στο συγκρότημα του Βέλικο Μρσιτς, το οποίο είναι σκληροτράχηλο, παλεύοντας σχεδόν όλα τα παιχνίδια, ενώ η ήττα

από την Μέγκα Λεκς με 100-93 για την Αδριατική λίγκα, μάλλον δείχνει συντήρηση δυνάμεων. Απών για τους Κροάτες θα είναι ο Λούκα Μπάμπιτς (10,1 π.) ενώ αμφίβολος είναι και ο έμπειρος ψηλός, Λούκα Ζόριτς (4,6 π., 2,2 ριμπ.). Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσει η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς στους Αμερικάνους, Τζέικομπ Πούλεν (14,6 π., 3,4 ασίστ) και Τζέιμς Ουάιτ (9,3 π., 4,7 ριμπ.) , ενώ εξαιρετικός είναι ο 26χρονος Κροάτης σέντερ, Μίρο Μπίλαν (13,9 π., 6,5 ριμπ.).

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα έχει στην διάθεση του και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ αναμένεται να έχει ξεπεράσει και την ταλαιπωρία που υπέστη στο να μεταβεί στο Ζάγκρεμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα