Μέχρι και αυτοκαλάθι έβαλε, αλλά...(vid)

Στο παιχνίδι της Νταρουσάφακα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, και οι δυο ομάδες μπήκαν σε ένα διαγωνισμό απελπισίας, προσπαθώντας η πρώτη να λήξει κανονικά το παιχνίδι καθώς προκρινόταν, ενώ η δεύτερη να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση, με σκοπό να διεκδικήσει την διαφορά που χρειαζόταν στην παράταση.

Κάτι τέτοιο ήθελε και η Τσόμκι που υποδεχόταν στο Μινσκ την ΑΕΚ Λάρνακας, θέλοντας να υπερκαλύψει διαφορά 5 πόντων για να προκριθεί στην επόμενη φάση του FIBA Europe

Cup. Με το σκορ στο 86-84 υπέρ της, και με ελάχιστα δευτερόλεπτα να απομένουν ο Τζάστιν Γκέι των γηπεδούχων αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, και με αυτοκαλάθι νόμιζε ότι ισοφάρισε το σκορ σε 86-86, στέλνοντας το στην παράταση.

Ωστόσο ο Αμερικάνος γκαρντ δεν γνώριζε τους κανονισμούς, με το καλάθι να ακυρώνεται και η Κυπριακή ομάδα να προκρίνεται στον επόμενο γύρο.

Δείτε τo video:

Justin Gray makes the shot at his own basket trying to force overtime, but no, that's not how it works. AEK advances pic.twitter.com/oh9M1h6kbL

Alexander Chernykh (@chernykh) February 3, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα