«Και οι τυφλοί είδαν...»

Άμεση ήταν η απάντηση της «πράσινης» ΚΑΕ στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την καταγγελία που έκανε ο Παναθηναϊκός για την άσεμνη χειρονομία του ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επισήμαναν πως οι

Νταμπλούχοι Ελλάδας προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα από κάτι ανύπαρκτο με τον Παναθηναϊκό να τονίζει ότι η διοίκηση των Πειραιωτών παίζει με τη νοημοσύνη τους...ενώ καταλήγει λέγοντας: «και οι τυφλοί είδαν τελικά».

Αναλυτικά:
Αν υπάρχει κάποιος που προσβάλλει τη νοημοσύνη μας και παραδοσιακά πετάει την μπάλα στην εξέδρα με αερολογίες και ηθικά διδάγματα, δεν είναι άλλος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Άλλωστε το να εκτιμάται ως "ανύπαρκτο θέμα" η άσεμνη χειρονομία , είναι κάτι που ξεπερνά και το πλέον ακραίο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Παρακολουθούμε δε έκπληκτοι την ΚΑΕ Ολυμπιακός να κάνει υποδείξεις στα αρμόδια όργανα για το πώς θα λειτουργούν. Ας σταματήσουν τις υποδείξεις λοιπόν κι ας συγκεντρωθούν στο θέμα το οποίο -δυστυχώς γι' αυτούς- είναι υπαρκτό και δεν χωρά αμφιβολία. Και οι τυφλοί είδαν τελικά, αλλά όχι η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα