Και επίσημα Τζιβελέκας στον Μανδραϊκό

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γιάννη Τζιβελέκα στον Μανδραϊκό, με τον σύλλογο να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του basketblog.gr, το οποίο μιλούσε για συμφωνία των δυο πλευρών.

Αναλυτικά:

«Ο Μανδραικος συνεχίζει το μεταγραφικό του κύκλο και στο πλαίσιο αυτό έντυσε με τα χρώματά του τον Γιάννη Τζιβελέκα. Οι τη νέα σεζόν θα παρουσιάσουν ένα άκρως νεανικό σύνολο, μέρος του οποίου θα είναι και ο
Γιάννης Τζιβελέκας, καθώς ο αρραβώνας των δύο πλευρών κατέληξε σε γάμο. Ο Γιάννης Τζιβελέκας ξεκίνησε την καριέρα του στις υποδομές του Παναθηναϊκού, ενώ μετά από μια σεζόν στη Νήαρ Ήστ, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Ηλυσιακό, όπου ο Κώστας Σορώτος, ένας δάσκαλος της προπονητικής, του εμπιστεύτηκε την βασική θέση του πόιντ γκαρντ. Ο 20χρονος γκαρντ, στα 11 παιχνίδια που μπόρεσε να δώσει στην Α2 ο Ηλυσιακός είχε 5,5 πόντους, 4,5 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, έχοντας ικανότητα στο να δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια και να παίζει εξαιρετική άμυνα, χαρακτηριστικά που κράτησε και πέρσι που αγωνιζόταν στην ομάδα του Παπάγου».
Keywords
Τυχαία Θέματα