Σε σκέψεις Ουέστμπρουκ, Θάντερ και... Σέλτικς (vids)

Η επιλογή του Κέβιν Ντουράντ να μετακομίσει στο Γκόλντεν Στέιτ, για χάρη των Ουόριορς, «ματαίωσε» τα σπουδαία σχέδια των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι υπολόγιζαν στη δημιουργία μίας φοβερής τριάδας, συμπεριλαμβανομένων των Ράσελ Ουέστμπρουκ και Βίκτορ Ολαντίπο. Η εξέλιξη αυτή, δείχνει να οδηγεί τους «Κεραυνούς», όπως τους γνωρίζαμε, σε διαδικασία αποσύνθεσης, καθώς τόσο η διοίκηση όσο και ο Ουέστμπρουκ, κάνουν σκέψεις για το μέλλον του τελευταίου.

Ο 27χρονος «αστέρας» και επί πολλά συναπτά έτη συνοδοιπόρος του «KD», όπως αναφέρει η Bleacher Report, δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος

παίκτης των Θάντερ, που θα διαβεί την πόρτα της εξόδου αυτό το καλοκαίρι, παρά το γεγονός, ότι το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο. Η ομάδα που... βιάζεται να τον εντάξει στο δυναμικό της, φαίνεται να είναι οι Μπόστον Σέλτικς, καθώς από το ίδιο ρεπορτάζ μεταδίδεται, πως η Μασαχουσσέτη είναι ο πιο πιθανός προορισμός για τον Ουέστμπρουκ, σε περίπτωση που αποχαιρετήσει την Οκλαχόμα.

Οι «Κέλτες» μάλιστα, δείχνουν διαθέσιμοι να παραχωρήσουν τα picks που κέρδισαν από τους Μπρούκλιν Νετς για τα επόμενα δύο drafts του ΝΒΑ, τα οποία δεν αποκλείεται να βρεθούν σε πολύ καλή θέση, για δύο drafts που προβλέπονται πιο ποιοτικά σε θέμα επιλογής παικτών από το φετινό, ενώ ενδέχεται να παραχωρήσουν και νεαρούς παίκτες τους. Οι 17 φορές πρωταθλητές, θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή και αυτό φάνηκε με την απόκτηση του Αλ Χόρφορντ, αλλά πλέον αναζητούν τον παίκτη που θα αναλάβει ξεκάθαρα το ρόλο του ηγέτη.

Ο Ουέστμπρουκ, έχει το «πακέτο» που τους λείπει αυτή τη στιγμή και είναι πιθανό να κινηθούν για την απόκτησή του, μέσω μίας... ρισκαδόρικης ανταλλαγής, καθώς θα μπορούσαν να περιμένουν και το καλοκαίρι του 2017, όταν ο παίκτης θα είναι ελεύθερος, με αποτέλεσμα να μην «πειραχθούν» και τα διαφαινόμενα ως ελπιδοφόρα picks τους. Πώς να μην το σκέφτονται βέβαια, όταν μιλάμε για παίκτη με μέσο όρο 23.5 πόντων, 10.4 ασίστ και 7.8 ριμπάουντ ανά αγώνα, που είτε τώρα είτε την επόμενη χρονιά, θα γίνει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του μεταγραφικού «παζαριού»;

Keywords
Τυχαία Θέματα