Ισπανία: Δύσκολα η Λαμποράλ πριν το Φάιναλ Φορ, περίπατος για Ρεάλ

Με την ψυχολογία στα ύψη πηγαίνει στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου (13-15/05) η Λαμποράλ Κούτσα, καθώς επιβλήθηκε με 99-91 εκτός έδρας επί της Ανδόρα, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη της εντός συνόρων.

Οι Βάσκοι ξέφυγαν με +10 (40-50) λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, και παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων για ανατροπή (πλησίασαν στο -4 λίγα λεπτά πριν το τέλος), διατήρησαν το προβάδισμά τους κι έτσι έφτασαν στη νίκη, προτού ταξιδέψουν στο Βερολίνο για τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Κορυφαίος των νικητών ήταν

ο Άνταμς με 25 πόντους, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης πρόσθεσε 14π. σε 22 λεπτά συμμετοχής. Εκπληκτικός, όχι όμως αρκετός, ήταν ο Σερμαντίνι, ο οποίος έκανε double-double με 27π. και 11 ριμπάουντ.

Με νίκη συνέχισε την πορεία της στο ισπανικό πρωτάθλημα και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συνέτριψε την Ουνικάχα Μάλαγα με 88-62 εκτός έδρας. Μετά την πρώτη περίοδο, οι "Μαδριλένοι" επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους, με αποκορύφωμα το τέταρτο δεκάλεπτο, όπου έκαναν 28-7 επιμέρους σκορ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο "διπλό" κόντρα στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Πάμπλο Λάσο ήταν ο Κάρολ με 20 πόντους (4/5 τρίπ.), με τον Φερνάντεθ να ακολουθεί με 15π. (5/9 τρίπ.).

Keywords
Τυχαία Θέματα