Το στοίχημα της Κυριακής

Το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής στην Ισπανία κυριαρχεί στο σημερινό κουπόνι που έχει και δράση στα πλέι οφ αρκετών χωρών.

Στο Ανδόρρα - Λαμποράλ η επιφύλαξη έχει να κάνει με το αν θα... ασχοληθεί η Λαμποράλ λίγες μέρες πριν το φάινα φορ με έναν αγώνα πρωταθλήματος. Οσο πιθανό είναι να μπει φουλ για να έχει ρυθμό, άλλο τόσο είναι να φυλάξει παίκτες. Συμπέρασμα, το αφήνουμε και συνεχίζουμε.

Γκραν Κανάρια - Εστουδιάντες με τον άσο λογικότατο αλλά στο 1,11 μας οδηγεί

στο όβερ 158,5 με δύο ομάδες που ανοίγουν τα σκορ κατά συνήθεια και λογικά θα κάνουν μεγάλο άθροισμα.

Φουενλαμπράδα - Σαραγόσα με ισχυρό κίνητρο για τους καλύτερους γηπεδούχους και ισχυρό τον άσο του 1,33 που τον χρησιμοποιούμε σαν στήριγμα.

Μπανταλόνα - Χιπουσκόα με λογικό το 1,10 για τους γηπεδούχους έναντι των υποβιβασμένων φιλοξενούμενων και εξίσου λογικό το χάντικαπ των 12,5 πόντων που μποεί να μας δώσει την απόδοση του 1,93.

Μάλαγα - Ρεάλ είναι πιο ντέρμπι από το 1,47 του διπλού το οποίο έχει πρώτη τύχη αλλά η τιμή δεν μας ικανοποιεί. Φύσει επιθετικές ομάδες με τη Ρεάλ ειδικά να παρασύρει κάθε αντίπαλο αλλά καιτο 168,5 είναι οριακά αποδεκτό και δημιουργεί δεύτερες σκέψεις.

Μανρέσα - Σεβίλλη με το "πρέπει" να είναι πάνω στους γηπεδούχους, εξ ου και ο φαβοριτισμός τους στο 1,67. Κακή τιμή, αλλά το κίνητρο μας οδηγεί με... σφιγμένη την καρδιά προς τα εκεί. Ωραίο μοιάζει το όβερ στους 150,5 λόγω του ελεύθερου παιχνιδιού της Σεβίλλης.

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι και το 2,05 του άσου μοιάζει προκλητικό. Σε καλό φεγγάρι και οι δύο, αξίζει ένα ρίσκο στον άσο σε ζητούμενα.

Στην Ιταλία το Μιλάνο - Τρέντο είναι δυνατός άσος, αλλά όχι για 1,14. Ισως έχει νόημα να κοιτάξουμε το διπλό με λίγο μεγαλύτερο "αέρα" από τους 10,5 πόντους που βρίσκουμε, ας πούμε στους 13,5 είναι μια χαρά.

Βανόλι - Βενέτσια στο 1,47 του άσο επίσης δεν ικανοποιεί, πάντως, τον άσο θεωρούμε φαβορί και παίζεται έστω και χωρίς τεράστιο ενθουσιασμό.

Στη Γερμανία η Μπάμπεργκ είναι ακλόνητο φαβροί με την Ολιβερ και το χάντικαπ το βρίσκουμε στους 19,5 πόντους. Πάμε στο όβερ 160,5 με τη λογική των μεγάλων εντός έδρας επιδόσεων της Μπάμπεργκ, σε απόδοση 1,95 και με το ίδιο σκεπτικό πάμε και στο όβερ 89,5 των γηπεδούχων επίσης στο 1,95.

Στην Τουρκία τέλος, με όση λογική χωράει σ' αυτό το πρωτάθλημα, παίζεται το διπλό της Μπάνβιτ στην έδρα τη Τουρκ Τέλεκομ σε απόδοση 1,40.

Keywords
Τυχαία Θέματα