Η τρέλα κορυφώνεται! NCAA F4

Αγαπημένο θέμα όλων των μπασκετικών το F4 του NCAA, έχουμε γράψει πολλάκις για όλα όσα συμβαίνουν τις ημέρες εκείνες. Έτσι και φέτος ξεκινάμε με τα αγαπημένα brackets, κάτι στο οποίο το 40% των Αμερικανών ξοδεύουν περισσότερο χρόνο παρά στο επαγγελματικό τους μαιλ το μήνα Φεβρουάριο, τις προβλέψεις όλων μέσα από το κορυφαίο αθλητικό σαιτ του ESPN . Γιατί κορυφαίο ; Για δείτε τα στατιστικά Φεβρουαρίου σε εκκ…

Έχουμε λοιπόν
11.57εκ brackets και μόνο το 1.6% πετύχανε τις ομάδες του φετινού f4! Μην το υπολογίζεται 182.709 !!Ενώ μόνο 59.204 είχανε προβλέψει το τοπ 8!!! Μιλώντας για τύχη, ο τζόγος δεν είναι από έξω από το παιχνίδι αυτό. Πάνω από 300 εκ ποντάρονται, αλλά ένας τύπος που του περίσσευαν 20.000$ , είδε από νωρίς την επιτυχία των Spartans, αναμένοντας κέρδη 1.000.000 σε περίπτωση που κατακτήσουν το τίτλο!!! Σε 2 ματς θα ξέρουμε αν θα είναι τόσο τυχερός!!

Κάτι που δεν αφήνει στην τύχη του το NCAA, με το συγχρονισμό της σφυρίχτρας του διαιτητή με το χρονόμετρο!!!

Μάλιστα υπολογίζεται ότι θα προστεθούν περίπου 30 δεύτερα περισσότερο χρόνος για το παιχνίδι και αν αυτό σας φαίνεται λίγο σκεφτείτε πόσα ματς κρίνονται στο πόντο ή στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Αν αναλύσουμε τώρα τα παιχνίδια και τους προπονητές έχουμε τα εξής: Το Duke έχει 33-0 όταν αντιμετωπίζει ομάδες που ήταν στην 6η θέση και κάτω, το δε Michigan St (Spartans) έχει 14-0. Ο Coach K ή Mike Krzyzewski (Duke) έχει 4 τίτλους σε 12 εμφανίσεις σε f4, έναντι 10 τίτλων σε ισάριθμες συμμετοχές του Wooden.O προπονητής των Spartans , Tom Izzo , έχει 1-8 απέναντι στον coach K ,Ενώ και οι 4 προπονητές, Mike Krzyzewski, Tom Izzo, John Calipari, Bo Ryan έχουν συνολικά 25 συμμετοχές σε F4, δημιουργώντας την πιο έμπειρη κ πετυχημένη τετράδα στην ιστορία του NCAA F4. H μόνη σίγουρη κερδισμένη η Nike που έντυνε το 75% των 68 ομάδων στο τουρνουά αρχικά και τώρα έχει πάλι το 75% στο Final Four (Kentucky, Michigan State &Duke). Και φυσικά και το NCAA που έχει χορηγό μέχρι και για την σκάλα που ανεβαίνουν οι παίκτες να κόψουν το διχτάκι!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα