Συμφωνία Απόλλωνα με Μίκαελ Ότζο!

Μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση βρίσκεται ο Απόλλωνας Πατρών, ο οποίος την Κυριακή (5/4) θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, έχοντας δικαίωμα στο όνειρο στην διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο, η ομάδα του Νίκου Βετούλα μετά την προσθήκη του Αλέξανδρου Σικγούνα, πλέον έχει εντάξει ουσιαστικά στο δυναμικό της και τον Μίκαελ Ότζο (1,95 - 26 ετών) ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σουηδίας, με την Έρεμπρο, η οποία

βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα συμβόλαια, μάλιστα, σύμφωνα με νέες μας πληροφορίες, έχουν ήδη υπογραφεί και ο παίκτης αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα. Ο γεννημένος στο Λος Άντζελες, Αμερικανός γκαρντ με διαβατήρια Μεγάλης Βρετανίας σε 11 παιχνίδια την φετινή περίοδο έχει 12 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον Απόλλωνα έχοντας 13,4 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ο Απόλλωνας θα κάνει προσπάθεια να τον έχει στην Πάτρα πριν τον τελικό, ενώ δεν πρόκειται να αντικαταστήσει κάποιον παίκτη, καθώς θα πρόκειται για νέα προσθήκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα