Η Πάτρα αγκάλιασε τον Προμηθέα

Ο Προμηθέας Πατρών κατάφερε χθες(15/10) να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο της ιστορίας του στην Α1, επικρατώντας της Δόξας Λευκάδας, στο κατάμεστο «Δημήτρης Τόφαλος», με σκορ 78-70.

Οι Πατρινοί φίλαθλοι φημίζονται για την αγάπη τους για το μπάσκετ και το απέδειξαν για ακόμη μία φορά χθες όταν γέμισαν το γήπεδο του Προμηθέα και με την φωνή τους ενίσχυσαν την ομάδα του Νίκου Βετούλα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Βέβαια και η διοίκηση των «νεοφώτιστων» φρόντισε να ανακαινίσει το γήπεδο, δημιουργώντας μία μοντέρνα και

ξεχωριστή ατμόσφαιρα που θα ζήλευαν πολλοί σύλλογοι. Το παρκέ διακοσμήθηκε με τα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης ενώ οι άνθρωποι του Προμηθέα τοποθέτησαν μέχρι και court seats, κάτι που δεν συναντάται πολύ συχνά στα ελληνικά γήπεδα.

Όταν μία ομάδα εκπέμπει υγεία, όπως ο Προμηθέας, το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα θελήσει να βρεθεί κοντά και να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται. Αυτό έγινε χθες και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να γίνεται, μετατρέποντας το «Δημήτρης Τόφαλος» σε μία δυνατή έδρα που εκτός από όμορφες εικόνες εντός των 4 γραμμών του γηπέδου θα βλέπουμε εξίσου όμορφες εικόνες και στις γεμάτες κερκίδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα