Κουτσός: «Είμαστε πανέτοιμοι για τον Κόροιβο»

Τη Δευτέρα(17/10) το απόγευμα η Κύμη υποδέχεται τον Κόροιβο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, με τις 2 ομάδες να κυνηγούν την πρώτη τους νίκη.

Ο βοηθός του προπονητή Μπρατσιάκου, Ισίδωρος Κουτσός, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη.

Αναλυτικά:

«Αύριο καλούμαστε να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς ο

αντίπαλος έχει τους ίδιους στόχους με εμάς για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League. Δεν αναμένουμε ότι θα έχουμε εύκολο έργο, αφού ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Πάντως, ο αρκετός χρόνος που μεσολάβησε από την ήττα μας στο Λαύριο μας έδωσε την δυνατότητα να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Οφείλουμε στο συγκεκριμένο ματς να παρουσιάσουμε στο παρκέ όλα όσα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις και να αναδείξουμε όλες τις σωματικές-αθλητικές και πνευματικές μας ικανότητες. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα