Για τη νίκη στην Ιταλία...και όλα τα σενάρια!

Το τελευταίο του εκτός έδρας παιχνίδι στον Γ΄όμιλο της Ευρωλίγκας δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο «Παλαντέζιο» (21:45, Novasports 3) την Αρμάνι Μιλάνο, θέλοντας να πετύχει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του, και να σφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο την πορεία του, περιμένοντας την τελευταία αγωνιστική στο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα, για ένα παιχνίδι γιορτή.

Το

παιχνίδι δεν θα γίνει στην κλασσική έδρα της Αρμάνι, δηλαδή στο «Mediolanum Forum» του Μιλάνο, καθώς στην έδρα της ομάδας του Λούκα Μπάνκι θα γίνει ο τελικός του Ιταλικού «Χ-factor», ενώ σε αυτό θα βρεθούν και αρκετοί φίλοι των «πρασίνων».

Αναφορικά με τα σενάρια, αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει θα είναι σίγουρα τρίτος, ενώ το ακραίο σενάριο που τον φέρνει τέταρτο έγκειται στο ότι θα ηττηθεί με 29 πόντους διαφορά (είχε κερδίσει με 91-63 στο ΟΑΚΑ) και ταυτόχρονα θα ηττηθεί και την τελευταία αγωνιστική στην Αθήνα από την Μπαρτσελόνα, η οποία κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ να ηττηθεί σήμερα (21:45) με 3 πόντους στην Βαρκελώνη και ταυτόχρονα χάσει από το «τριφύλλι». Ταυτόχρονα η Αρμάνι θα πρέπει να κερδίσει την Πολωνία στον φινάλε την Τουροβ και η Φενέρ στην Πόλη την Μπάγερν. Αν ωστόσο, το σενάριο ισχύσει για την Μπάρτσα, τότε η Φενέρ θα είναι πρώτη και θα είναι και πάλι αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στο Τop-16.

Στα αγωνιστικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λευτέρη Μποχωρίδη ο οποίος δεν κατάφερε να ταξιδέψει λόγω υψηλού πυρετού, ενώ κανονικά συμμετέχουν οι Εστεμπάν Μπατίστα και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Στον αντίποδα, πλήρεις είναι η Αρμάνι, η οποία έχει προκριθεί και αυτή στο Top-16.

Keywords
Τυχαία Θέματα