Ο Κόμπι διαφωνεί με Μάτζικ και συμφωνεί με... Ουέστμπρουκ

Οι Λέικερς επικράτησαν των Κινγκς τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/12), όμως υπήρξε ένας άνθρωπος στο κοινό (τους) στο «Στέιπλς Σέντερ» που δεν χαμογέλασε... Ο Μάτζικ Τζόνσον δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη των «Λιμναίων» και τόνισε αμέσως μετά ότι «εύχομαι η ομάδα να χάνει σε κάθε αγώνα!!!». Ο παλαίμαχος σταρ της ομάδας του Λ.Α., που έχει διατελέσει και κόουτς και παράγοντάς τους, θεωρεί πως με ρεκόρ 6-16 η σεζόν είναι ήδη χαμένη και επιθυμεί ένα άσχημο ρεκόρ, ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για το

Νο1 στο ντραφτ του 2015. Ο Μάτζικ δεν δίστασε να προτρέψει τους Λέικερς στο λεγόμενο tanking, συμπληρώνοντας πως «στο περσινό ντραφτ δεν υπήρχαν σούπερ-σταρ. Στο επόμενο, όμως, έρχονται 3-4 σπουδαίοι νεαροί στα κολέγια και χρειαζόμαστε έναν εξ αυτών. Δεν θέλω η ομάδα να τερματίσει στη μέση εκείνων που δεν θα προκριθούν στα πλέι-οφς, γιατί ένα πικ από Νο10-14 δεν θα είναι αρκετό. Πρέπει σαν Λέικερς να είμαστε είτε εκπληκτικοί είτε πολύ κακοί, ώστε να πάρουμε ένα καλό πικ». Ο αρχηγός των Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ, όμως, απάντησε λέγοντας πως «ο Μάτζικ ήταν μικρο-ιδιοκτήτης εδώ και είναι ιδιοκτήτης στους Ντότζερς (σ.σ.: μπέιζμπολ). Τον καταλαβαίνω γιατί μιλά από αυτή την οπτική των πραγμάτων, όμως οι οπαδοί δεν το βλέπουν έτσι. Ελπίζω οι έξυπνοι φαν μας να το κατανοούν αυτό και να μην τον παρεξηγήσουν. Αλλά το κοινό δεν το αντιλαμβάνεται αυτό που λέει και δεν θέλει να χάνει».

Με τον Τζόνσον διαφώνησε και ο Νικ Γιανγκ, που αστειεύτηκε λέγοντας ότι «θα πρέπει να πω στον Μάτζικ να μείνει για λίγο στο γήπεδο των Ντότζερς. Δεν θα μας λείψει για λίγο το χαμόγελό του. Για την ώρα, θα χαμογελώ εγώ εδώ!». Στο μεταξύ, ο Κόμπι φόρεσε ένα μπλουζάκι «I Can't Breathe», ως στήριξη στην οικογένεια του Έρικ Γκάρνερ, που έχασε τη ζωή του από κεφαλοκλείδωμα αστυνομικού... Κάτι που έχουν επίσης κάνει ο ΛεΜπρον Τζέιμς και ο Ντέρικ Ρόουζ. Τέλος, ο Μπράιαντ, που χρειάζεται 31π. για να ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν στην 3η θέση των σκόρερ όλων των εποχών, δεν θέλησε να μιλήσει ξανά για τον «Air». Είναι αλήθεια πως ο 36χρονος είναι ό,τι πιο κοντινό σε στυλ στον παλαίμαχο σταρ των Μπουλς, όμως ο Μπράιαντ ρωτήθηκε μετά τη νίκη επί του Σακραμέντο για τον παίκτη που ο ίδιος θεωρεί πως μοιάζει στον δικό του τρόπο παιχνιδιού. Ο Κόμπι αποκρίθηκε πως βλέπει τον εαυτό του στον... «Ράσελ Ουέστμπρουκ, που πααίζει με αυτό το ξεχωριστό κίνητρο και θέλει πάντα να αποδεικνύει πράγματα στο παρκέ. Είναι αυτός που μου θυμίζει περισσότερο τον εαυτό μου και το στυλ παιχνιδιού μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα