Γ' ΕΘΝΙΚΗ: O Παναγιώτης Κακαλιάς αναλύει την 20η Αγωνιστική

Ο Παναγιώτης Κακαλιάς είναι ο άνθρωπος που οδήγησε τον Πόλις Καλλιθέας σε επιτυχημένη πορεία στις πρώτες 18 αγωνιστικές στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ' Εθνικής, και αποτελεί σίγουρα τον άνθρωπο ο οποίος μπορεί να αναλύσει για τους αναγνώστες του basketblog.gr με τον καλύτερο τρόπο τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής, καθώς έχει πλήρη γνώση τις δυναμικότητας τους.

Αναλυτικά:

Φτάσαμε στην 20η αγωνιστική και το ενδιαφέρον σε κορυφή ( για 2η και 3η θέση) αλλά και σε ουρά στις θέσεις που οδηγούν στον

υποβιβασμό συνεχίζει αμείωτο και σίγουρα μιλάμε και για τα επτά παιχνίδια αφού οι δώδεκα από τις δεκατέσσερις ομάδες του ομίλου “καίγονται” πραγματικά για το αποτέλεσμα.

ΚΑΔΜΟΣ - ΚΟΡΩΠΙ : ντέρμπι? Σίγουρα το Κορωπί είναι το φαβορί και γιατί αυτό φαίνεται από τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων και γιατί σαφώς διαθέτει πιο ποιοτική και πλήρη σε όλες τις θέσεις ομάδα από το αξιόμαχο και με καλές τελευταία εμφανίσεις σύνολο του Κάδμου.
Στο πρώτο γύρο είχαμε εύκολη επικράτηση του Κορωπίου και τώρα για να εξακολουθήσει μόνο στη δεύτερη προνομιούχο θέση επιβάλλεται να νικήσει και εκτός έδρας.

ΚΡΟΝΟΣ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ : Ο Κρόνος σαφώς είναι η μέχρι τώρα καλύτερη ομάδα του ομίλου κάτι που μαρτυρά και η βαθμολογική του θέση. Στο πόντο είχε επιβληθεί στο πρώτο γύρο εκτός έδρας του Σπόρτιγκ και αν ο Σπόρτιγκ θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της δεύτερης και μάλλον και της τρίτης θέσης μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες του οφείλει με κάθε τρόπο να κυνηγήσει τη νίκη. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ μεγαλύτερο κίνητρο γι' αυτό το παιχνίδι αν και στα χαρτιά φαβορί είναι ο γηπεδούχος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. : Ο Διαγόρας θέλει οπωσδήποτε νίκη για να συνεχίσει να κυνηγάει την παραμονή στη κατηγορία και πρέπει εύκολα ή το πιθανότερο δύσκολα να επικρατήσει του καταδικασμένου μεν αλλά αξιόμαχου στο δεύτερο γύρο δε, νεανικού συνόλου του Ιωνικού Ν.Φ.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ : Εδώ έχουμε να κάνουμε με δυο πολύ καλές ομάδες του ομίλου με καλά ρόστερ και καλοδουλεμένες που με 9 νίκες και οι δύο ισοβαθμούν αλλά δείχνουν και το πόσο δύσκολος είναι αυτός ο όμιλος. Και οι δύο ομάδες έχουν παλέψει μέχρι τέλους όλα τους τα ματς στην έδρα τους και αρκετά εκτός και άνετα θα μπορούσαν και οι δύο να είναι σε αρκετά υψηλότερη βαθμολογική θέση. Παρ'όλα αυτά τώρα μόλις έχουν αρχίσει να “αναπνέουν” πιο ελεύθερα όσον αφορά την υπόθεση παραμονής τους στη κατηγορία. Προβάδισμα εδώ στη γηπεδούχο ομάδα καθαρά λόγω έδρας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ : Άν και στο ματς του πρώτου γύρου η Ακαδημία είχε νικήσει στην έδρα της τον Εργοτέλη, αδιαφιλονίκητο φαβορί για το συγκεκριμένο ματς είναι ο Εργοτέλης. Ποιοτικά είναι σαφώς πολύ καλύτερος σε σύνολο παιχτών αλλά και σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο από την μαχητική αλλά σαφώς πιο “αδύναμη” Ακαδημία.

ΠΕΥΚΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ : Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Πεύκη αν και δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση είχε αποδράσει με το διπλό από την καυτή έδρα του Αιγάλεω. Τώρα όμως η γηπεδούχοι είναι μεταμορφωμένοι και τις τελευταίες αγωνιστικές παίζουν πολύ καλό μπάσκετ πράγμα που τους καθιστά το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και φυσικά τη πορεία προς τη σωτηρία.

ΙΚΑΡΟΣ – ΠΟΛΙΣ : 12 νίκες και 7 ήττες μετράνε και οι δύο ομάδες με τον Πόλις να επικρατεί δύσκολα με 69-67 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ισοδύναμες λοιπόν και με ποιότητα παιχτών οι δύο ομάδες λογικά θα έχουμε ένα πολύ αμφίρροπο ματς. Αντί για προγνωστικά και φυσικά χωρίς να κινδυνεύουμε να παρεξηγηθούμε από τη πολύ καλή ομάδα του Ίκαρου Νέας Σμύρνης, θα ευχηθούμε να έχουμε ένα πολύ καλό πάλι παιχνίδι με τον Πόλις .....να είναι ο τελικός νικητής!

Keywords
Τυχαία Θέματα