Φώτσης: "Ηρθαμε εδω για να νικήσουμε"

Ο Αντώνης Φώτσης φάνηκε σίγουρος για τη σημερινή νίκη του Παναθηναϊκού και αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του, καθώς υπάρχει περίοδος προσαρμογής, λόγω του νέου προπονητή. Ο αρχηγός του τριφυλλιού τόνισε: "Ηρθαμε εδώ για να κάνουμε εκτός έδρας νίκη και το δείξαμε από την αρχή. Ηταν δύσκολο παιχνίδι, όμως, εμείς το κάναμε εύκολο με το μπάσκετ που παίξαμε και την διάθεση που είχαμε σε όλο τον αγώνα".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Υπάρχει περίοδος προσαρμογής από την ώρα που

ήρθε ο νέος προπονητής. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Ολοι μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Μέρα με τη μέρα μπορούμε να αποδίδουμε καλύτερα. Γινόμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς και προσπαθούμε καθημερινά".

Για το χρόνο συμμετοχής του δήλωσε: "Οση ώρα μου ζητηθεί, προσπαθώ να βοηθήσω. Αυτή είναι η δουλειά μου, να βοηθώ την ομάδα μου".

Σε ότι αφορά τα σερί παιχνίδια της Ευρωλίγκας: "Υπάρχει μεγαλύτερη καταπόνηση. Ειδικά στις διπλές εβδομάδες οι παίκτες καταπονούνται περισσότερο. Είναι το ίδιο όμως για όλους, όχι μόνο για εμάς και δεν είναι δικαιολογία. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί. Θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και γι' αυτό δουλεύουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα