Φωτεινός πίνακας χωρίς φάουλ...με πολλά ερωτηματικά !!!

Πολλά παιχνίδια γίνονται στις Εθνικές κατηγορίες, και αρκετά έγιναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αλλά ωστόσο κανείς ρεπορτέρ δεν πρέπει να πρόσεξε αυτό που συνέβη στο Μετς.

Συγκεκριμένα, στο κλειστό του Δήμου Αθηναίων, όπου αγωνίζονται πάρα πολλές ομάδες, η διοίκηση του κλειστού μερίμνησε ώστε να αντικατασταθεί ο πίνακας που χρονολογούνταν από την λειτουργία του κλειστού το 1989 με ένα σύγχρονο, ευδιάκριτο, στον οποίο φαίνονται καθαρά τα νούμερα και λειτουργεί και το νέο σύστημα με το 14αρί στο χρονόμετρο των 24'' δευτερολέπτων.

Μπαίνοντας στο κλειστό, ώστε να παρακολουθήσουμε

την αναμέτρηση του Παγκρατίου με την Ηλυσιακό μετρήσαμε τον ίδιο αριθμό κριτών στο τραπέζι που έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια. Κριτές γνωστοί φυσιογνωμικά, έμπειροι και πάντα σοβαροί. Ωστόσο, ενώ στα παιχνίδια με Λιβαδειά, Λαύριο και Ερμή Λαγκαδά μπορούσαμε να διακρίνουμε το σκορ και τα φάουλ των παικτών, ατομικά και ομαδικά, στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό μας περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.

Οι κριτές αποφάσισαν ότι δεν μπορούν ταυτόχρονα να δουλέψουν το σκορ στον φωτεινό πίνακα, το νέο 24αρι, να γράφουν το φύλλο αγώνος, και ταυτόχρονα να βάζουν και τα φάουλ, καθώς όπως λέχθηκε δεν έχουν εκπαιδευτεί στον εν λόγω πίνακα, και έτσι το παιχνίδι διεξήχθη χωρίς να εμφανίζονται τα φάουλ στον φωτεινό πίνακα.

Η δική μας απορία είναι το πως μπορούσαν ως τώρα να κάνουν αυτή τη δουλειά, ενώ αν δεν έχουν εκπαιδευτεί (πους τους πιστεύουμε) γιατί η ομοσπονδία διεξάγει πρωταθλήματα χωρίς να τους έχει στείλει έτοιμους!!! Είναι τουλάχιστον άστοχο να παρακολουθεί ο θεατής που πληρώνει ένα εισιτήριο, ένα παιχνίδι χωρίς να γνωρίζει τα τεκταινόμενα ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ομάδες πληρώνουν από το υστέρημα τους τους κριτές...

Πάλι καλά που μέτραγαν και τον χρόνο...

Keywords
Τυχαία Θέματα