Ένα μήνα έξω ο Κάρι, μέσα (στην Α1) ο Ράιτ!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αλλά η ατυχία δεν τον αφήνει να χαρεί όσο θα ήθελε. Και αυτό διότι ο Ραμέλ Κάρι, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι των «αιωνίων», θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο Αμερικανός υποβλήθηκε στις απαραίτητες

εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στην ποδοκνημική, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει για ένα σημαντικό χρονικό διάστηκα. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως αναφερόμαστε σε έναν παίκτη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε βρει ρυθμό στο παρκέ.

Ο Ράιτ στη θέση του Μπατίστ στην Α1

Εν τω μεταξύ, ο νεοαποκτηθείς Ζακ Ράιτ βρέθηκε απευθείας, από το αεροδρόμιο και μετά τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, στο ΟΑΚΑ συμμετέχοντας στην απογευματινή προπόνηση των πρωταθλητών και έχοντας την πρώτη γνωριμία με προπονητές και νέους συμπαίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ αποφάσισε να παραχωρήσει στον Ράιτ τη θέση του Μάικ Μπατίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ούτως ώστε ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου να αφομοιώσει μέσα από διπλούς αγώνες τη φιλοσοφία της νέας ομάδας του.

Εκτός απροόπτου, ο Ράιτ θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο (23/2, 19.00) αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και θα κάνει την επανεμφάνισή του στην Α1 σε ένα γήπεδο, όπου είχε πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση οδηγώντας το Ρέθυμνο στη νίκη στις 4 Μαρτίου 2012 (σκορ 76-77, Ράιτ 19 π., 8 ρ., 3 ασ.).

Keywords
Τυχαία Θέματα