Απολογήθηκε για να μην τιμωρηθεί ο Πελεγκρίνι

21:38 21/2/2014 - Πηγή: AEK365

Μπροστά στο ενδεχόμενο να τιμωρηθεί ο Μανουέλ Πελεγκρίνι απολογήθηκΕ για τα όσα είπε για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

«Χάσαμε το παιχνίδι. Όταν χάνεις είσαι εκνευρισμένος και θυμωμένος. Μπορεί να είπα κάτι, αλλά δεν σκέφτομαι με αυτό τον τρόπο ούτε το εννοούσα. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη. Δεν είπα ότι ήταν κακός διαιτητής, ότι δεν έπαιξε τίμια, ότι δεν είναι ικανός για να σφυρίζει σε παιχνίδια της UEFA. Από την αρχή ένιωσα ότι τα σφυρίγματά του δεν ήταν ίδια για τις δύο ομάδες, νομίζω

ότι βρέθηκε σε κακή μέρα, όλοι δικαιούνται να βρεθούν σε κακή μέρα» τόνισε ο Πελεγκρίνι που προσέθεσε ότι δεν κατηγόρησε την UEFA: «Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω να υποβάλλω καμία κατηγορία εναντίον της UEFA, ούτε εναντίον του διαιτητή, ούτε εναντίον της Σουηδίας, ήμουν θυμωμένος κι αντέδρασα με αυτό τον τρόπο. Είμαι βέβαιος ότι ο Ερικσον είναι ένας καλός διαιτητής, διότι η UEFA περνάει από... κόσκινο τους διαιτητές. Αν δεν ήταν καλός διαιτητής δεν θα ήταν στο τιμ της UEFA. Αυτό που ανέφερα εκείνη τη στιγμή δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που σκέφτομαι γενικότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα