Υπέρ του γηπέδου στη Φιλαδέλφεια ο κόσμος

21:38 21/2/2014 - Πηγή: AEK365

Θετικά αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες την προοπτική να κατασκευάσει η ΑΕΚ το νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και παράλληλα να αναβαθμίσει την περιοχή. Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια που ακολουθούν από τον κόσμο στο σιτε του ΥΠΕΚΑ (opengov.gr) και κάτω από το κείμενο που αναφέρεται στο γήπεδο της ΑΕΚ και στη δημόσια διαβούλευση

που τέθηκε το έργο.

Χαρακτηριστικά είναι μερικά από τα σχόλια του κόσμου:

20 Φεβρουαρίου 2014, 21:54 | Τaghgtally:
"Επιτέλους! Ενα ομορφο και χρήσιμο εργο χωρίς πολεοδομικές και περιβαλλοντικές παρατυπίες".

21 Φεβρουαρίου 2014, 08:26 | Κωνσταντίνος Πεταλας
"Στα πλαίσια του σεβασμού της ιστορίας του μεγάλου αυτού σύλλογου εφόσον τηρούνται οι νόμοι και το άλσος πρέπει άμεσα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η ανάπλαση της περιοχής".

21 Φεβρουαρίου 2014, 10:40 | Πανος
"Ασφαλώς και πρέπει να γίνει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.Ας μην ξεχνάμε ότι πολιτικά τεχνάσματα είχαν συνέπεια να γκρεμιστεί το παλαιό.Η περιοχή έχει υποβαθμιστεί σημαντικά από τότε που έφυγε η ομάδα από την Φιλαδέλφεια.Δεν υπάρχει λόγος να μην έχει η ΑΕΚ το σπίτι της, και η Φιλαδέλφεια την ΑΕΚ.Όλα τα σωματεία βάσει νόμου έχουν γήπεδα, άρα και η ΑΕΚ το δικαιούται.Στο κάτω κάτω σκεφτείτε ότι με την ανάπλαση του χώρου και τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν θα αποκτήσει και ο κόσμος περισσότερη αυτοπεποίθηση και κουράγιο να ανταπεξέλθει στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε εξ' αιτίας των πολιτικών αποφάσεων αλλά και πράξεών σας.Να ξέρετε όμως ότι θα είναι όφελος και για εσάς τους πολιτικούς να κερδίσετε λίγη από την αίγλη του έργου για την πολιτική σας σταδιοδρομία σε αντίθεση με την μη προώθηση του έργου που θα σας αποφέρει την πολιτική σας καταδίκη και στοχοποίηση για μια ακόμα φορά.Η ΑΕΚ ανήκει στη Ν. Φιλαδέλφεια και στο λαό της και το γήπεδο στην ΑΕΚ".

21 Φεβρουαρίου 2014, 12:05 | Δημήτρης

"Τα σχέδια δείχνουν οτι δεν θα παρθεί ούτε ένα μέτρο απο το άλσος. Επίσης τηρούν όλους τους νομους και οι συντελεστές δόμησης ειναι χαμηλότεροι του επιτρεπτού. Ως δημότης της Ν. Φιλαδέλφειας θα ήθελα πολύ να γίνει το γήπεδο. Και θα γίνει".

21 Φεβρουαρίου 2014, 12:43 | Γιωργος Α
"Επιτελους ενα βημα για την αναπλαση της περιοχης και την επιστροφη της ΑΕΚ στον ιδιοκτητο της χωρο με ενα γηπεδο-μουσειο στολιδι για ολοκληρη την Ελλαδα και τον Προσφυγικο Ελληνισμο.Ελπιζω η πολιτεια και να σταθει αρωγος εμπρακτα και οχι στα λογια, στο θεμα των γραφειοκρατικων διαδικασιων. Αναμενουμε τα δεοντα!"

21 Φεβρουαρίου 2014, 13:22 | Γιωργος Παπαδοπουλος

"Δεν βλεπω καποιον λογο να μη περασει η νομοθετικη ρυθμιση διοτι τα τωρινα σχεδια του γηπεδου δεν εχουν καμια σχεση με τα προηγουμενα, εχει γινει πολυ καλη σωστη μελετημενη δουλεια που ειναι συμβατη με τους νομους και το περιβαλλον.. Κυριοι πολιτικοι αρχοντες το γηπεδο θα γινει και το να εχουν τα ονοματα σας συνδεση με αυτο το στολιδι τον ναο της Α.Ε.Κ. και του παγκοσμιου ποδοσφαιρου θα αποτελει κατι πολυ καλο για εσας και ο κοσμος θα το εκτιμησει, θα το εκτιμησει γιατι μεσα στην ελλαδα της κρισης και των χιλιων προβληματων θα γινει ενα εργο που θα αναβαθμισει την περιοχη της Νεας Φιλαδελφειας και οχι μονο και θα δωσει θεσεις εργασιας, επισης θα μοιρασει χαμογελο χαρα αισιοδοξια σε εκατομμυρια κοσμο φιλαθλους της Α.Ε.Κ. και οχι μονο αλλα και σε υγιεις φιλαθλους το ποδοσφαιρου. Θα περασει το πιο σημαντικο μηνυμα οτι παροτι ειναι δυσκολα τα πραγματα για την χωρα μπορει να γινει ενα σημαντικο εργο πνοης και αναβαθμισης.. Ολα πανε κατ' ευχην.. Με το καλο λοιπον..
Γιωργος Παπαδοπουλος Καστορια!"

21 Φεβρουαρίου 2014, 13:50 | ΓΙΩΡΓΟΣ

"Επιτέλους, ένα έργο που θα ξαναζωντανέψει μια νεκρή περιοχή,ένα έργο που σέβεται το περιβάλλον και την ιστορία της περιοχής.
Εκατοντάδες θέσεις εργασίας στην διάρκεια του έργου αλλά και μετά την υλοποίηση του, ζωντάνεμα του άλσους και των μαγαζιών, θα ακουστεί ξανά το όνομα της Ν.Φιλαδέλφειας, επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη μέσω των αγώνων της ΑΕΚ.
Επιστροφή χρηματικών ροών στο Κράτος 25-30 εκατ. με την μορφή ΦΠΑ,φόρων και ασφαλιστικών εισφορών.
Δεν υπάρχει Ν.Φιλαδέλφεια χωρίς γήπεδο".

21 Φεβρουαρίου 2014, 14:40 | Σταύρος Γεωργίου

"Η κατασκευή του γηπέδου αποτελεί μια εξαιρετική προοπτική για την περιοχή δεδομένου ότι πρόκειται να αναζωογονήσει τη Ν. Φιλαδέλφεια από κάθε σκοπιά.
Οι δημότες και οι έμποροι της περιοχής αντελήφθησαν το σφάλμα τους να κινηθούν νομικά εναντίον του γηπέδου της ΑΕΚ κατά το παρελθόν μιας και η κίνηση στην περιοχή και κατά συνέπεια οι εισπράξεις των, υπήρξαν μειωμένες δραματικά.
Θα πρέπει να έχουν όλοι στο μυαλό τους ότι η ΑΕΚ θα προσελκύει στη Ν. Φιλαδέλφεια κόσμο από όλη την Ελλάδα, ο οποίος κάθε Σαββατοκύριακο θα «αφήνει» στο Δήμο έστω και ένα ελάχιστο χρηματικό ποσό και κατά συνέπεια η τοπική αγορά θα τονωθεί.Η Ν. Φιλαδέλφεια είναι μια αμιγώς προσφυγική περιοχή. Το Μικρασιάτικο στοιχείο είναι παντού, σε κάθε δρόμο, στα μνημεία, στην κουλτούρα των κατοίκων. Πολιτισμικά, η ΑΕΚ θα συνεχίσει να συντελεί στην πολιτισμική ανάπτυξη των προσφύγων, μέσω της ενδυνάμωσης της προσφυγικής συνειδήσεώς τους. Καλώς ή κακώς είναι και η ΑΕΚ ένα κομμάτι της εν Ελλάδι προσφυγικής κουλτούρας και ως τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από το κράτος.Τέλος, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η έκταση που ήταν το γήπεδο και θα φτιαχτεί το καινούριο, είναι ιδιωτική. Δεν είναι δημόσια και κατά συνέπεια δεν χωρούν προτάσεις για την τύχη της.
Ευχαριστώ".

21 Φεβρουαρίου 2014, 16:52 | Γιωργος Μπενακης

Ας ελπισουμε οι πολιτικοί μας να πραξουν το σωστο οταν ερθει η ωρα της ψηφισης της νομοθετικης ρυθμισης για το γηπεδο μας.Το χρωστανε στην ΑΕΚΑΡΑ.ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα