Ελληνιάδης: «Στριμμένος ο Τανατζής»

Στον Ίκαρο Χαλκίδας δεν έχουν «χωνέψει» ακόμη τα κριτήρια της διαιτησίας στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Έτσι, μετά την ανακοίνωση, που εξέδωσε η ΚΑΕ Ικαρος και το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε με τις επίμαχες φάσεις, ο Σταύρος Ελληνιάδης έδωσε... σόου στην κλήρωση των διαιτητών.

«Μπεεεεεε. Έτσι κάνουν τα πρόβατα όταν τα σφάζουν. Τα δικαιώματα αυτής της δήλωσης ανήκουν στο Νίκο Βετούλα προπονητή του Απόλλωνα για την περσινή αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στην Πάτρα,

όπου διαιτητής ήταν ο Τανατζής. Ό,τι πάθαμε κι εμείς αυτή την Κυριακή. Το ότι ήταν ο ίδιος διαιτητής είναι τυχαίο; Δεν νομίζω», υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής του Ικάρου.

«Προσωπικά μετά το ματς πήγα στον Τανατζή και του είπα έκανες ρεσιτάλ διαιτησίας, όπως και στον προημιτελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Αυτός τότε άρχισε να φωνάζει και να λέει κάτι για μεροκάματα. Μου έλεγε αν έβγαλα εγώ το μεροκάματο και έκανε σαν στριμμένος. Βέβαια, σε όλο τον αγώνα ήταν αυτός στριμένος. Εμείς δεν είμαστε τυφλοί. Καταλαβαίνουμε και βλέπουμε αυτά που συντελούνται και έχουμε αποφασίσει να πεθάνουμε όρθιοι», σχολίασε με παραστατικό τρόπο ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος εξαπέλυσε φοβερές ατάκες προς το μέλος της ΚΕΔ Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Ο Ελληνιάδης ρώτησε να μάθει τι από όλα όσα καταμαρτυρούσε, είδε ο παρατηρητής. Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος παραδέχθηκε ότι «η διαιτησία ήταν μέτρια, έγιναν λάθη, αλλά δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα», κάνοντας έξαλλο τον έμπειρο παράγοντα. «Πρέπει να ισχύει η εντοπιότητα και στους παρατηρητές. Παρότι είσαι επίτροπος και εκκλησιάζεσαι κάθε Κυριακή και μεταλαμβάνεις, δεν θα έπρεπε να είσαι παρατηρητής, εφόσον είσαι Πατρινός, από τη στιγμή που μου λες ότι η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Πώς θα εξομολογηθείς μετά από αυτό το έγκλημα που έγινε και λες ότι δεν έγινε τίποτες»...

Keywords
Τυχαία Θέματα