«Ο Μήτρογλου, ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός που έχω δει»

18:57 30/1/2014 - Πηγή: Bam

Για το πώς έφερε τον Κώστα Μήτρογλου στην Ελλάδα μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάκης Λεμονής. Παράλληλα, τον χαρακτήρισε ως τον πιο ολοκληρωμένο επιθετικό που έχει δει.

Για το πώς ανακάλυψε και έφερε στην Ελλάδα τον Κώστα Μήτρογλου μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάκης Λεμονής.

Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε τον Μήτρογλου, ως τον πιο ολοκληρωμένο επιθετικό που έχει δεί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η Φούλαμ είναι σκαλοπάτι για την καριέρα

του παίκτη και όχι το κορυφαίο βήμα.

Τέλος, ο Τάκης Λεμονής αποκάλυψε πώς στο πλαίσιο της απόκτησης νέων Ελλήνων παικτών από τον Ολυμπιακό, είχε πείσει τον πατέρα του Κυριάκου Παπαδόπουλου να μην πάει στην Μπαρτσελόνα.

Τα όσα είπε ο Τάκης Λεμονής στον Βασίλη Σαμπράκο.

Για την «ανακάλυψη» του Μήτρογλου:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Το 2006 ήμουν στην Ξάνθη όταν ο Γιάννης Σαμαράς με ενημέρωσε για ένα παιδί στη Γερμανία. Από τότε είχα το όνομα του στο μυαλό μου και μετά τις εμφανίσεις του με την Εθνική νέων άρχισα να τον παρακολουθώ. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κοκκολάκης πίεζε για τον ερχομό του Κώστα στην Ελλάδα. Μετέφερα τα όσα είχα δει στον κ. Κόκκαλη και παρότι ήταν άγνωστος, τα προσόντα του έκαναν την ανάγκη απόκτησης του, επιτακτική. Μίλησα ύστερα με τον Μήτρογλου και τον έπεισα να έρθει στον Ολυμπιακό. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν νέα παιδια, που οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχουν. Κάποτε έκανα συναντήσεις με τον πατέρα του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην εθνική οδό για να τον πείσω ο Κυριάκος να έρθει στον Ολυμπιακό και να μην πάει στη Μπαρτσελόνα. Αυτό το έκανα γιατί πίστευα στα νέα παιδιά και ήθελα ο Ολυμπιακός να αποκτάει ελληνόπουλα».

Για τις ικανότητες του Έλληνα επιθετικού:

«Έχει φθάσει 26 χρονών, έχει εμπειρίες και όλα αυτά τον έχουν βοηθήσει να δείξει τι μπορεί να κάνει. Του έχει φύγει το άγχος γιατί αισθάνθηκε βασικό στέλεχος της ομάδας. Από τα 18 του φαινόταν τι μπορεί να κάνει. Σκοράρει με όλους τους τρόπους. Είναι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός που έχω δει. Δίκαια άνοιξε η πόρτα της Πρέμιερ Λιγκ για τον Κώστα και δεν θα σταματήσει στη Φούλαμ. Κάποτε είχα δηλώσει κάποια πράγματα που τον στενοχώρησαν. Δεν ήθελα να του χαϊδέψω τα αυτιά. Του είχα πει ότι είναι παίκτης επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ, όμως ήθελα να τον ταρακουνήσω. Ο πατέρας του με ευχαρίστησε για όσα είχα πεί τότε. Ο Κώστας ότι έχει καταφέρει το χρωστάει στον εαυτό του. Το ταλέντου του, τον έφθασε ως εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα