ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ | Ελληνιάδης: «Έκανε σαν στριμμένος ο Τανατζής»

Αιχμές κατά του κ.Τανατζή άφησε ο Τεχνικός Διευθυντής του Ικάρου Χαλκίδας, Σταύρος Ελληνιάδης, για τα σφυρίγματα του στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, κατά την κλήρωση των διαιτητών.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Ικάρου ήταν... απολαυστικός και κατά την κλήρωση των διαιτητών είπε: «Μπεεεεεε. Έτσι κάνουν τα πρόβατα όταν τα σφάζουν. Τα δικαιώματα αυτής της δήλωσης ανήκουν στο Νίκο Βετούλα προπονητή του Απόλλωνα για την περσινή αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στην Πάτρα, όπου διαιτητής ήταν ο Τανατζής. Ό,τι

πάθαμε κι εμείς αυτή την Κυριακή. Ότι ήταν ο ίδιος διαιτητής είναι τυχαίο; Δε νομίζω. Προσωπικά μετά το ματς πήγα στον Τανατζή και του είπα έκανες ρεσιτάλ διαιτησίας, όπως και στον προημιτελικό του κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Αυτός τότε άρχισε να φωνάζει και να λέει κάτι για μεροκάματα. Μου έλεγε αν έβγαλα εγώ το μεροκάματο και έκανε σαν στριμμένος. Βέβαια, σε όλο τον αγώνα ήταν στριμμένος. Εμείς δεν είμαστε τυφλοί καταλαβαίνουμε και βλέπουμε αυτά που συντελούνται και έχουμε αποφασίσει να πεθάνουμε όρθιοι».

Τη σκυτάλη λίγο αργότερα πήρε το μέλος της ΚΕΔ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα σφυρίγματα λέγοντας: «Η διαιτησία ήταν μέτρια, έγιναν λάθη, αλλά δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα».

Ο Σταύρος Ελληνιάδης δεν άφησε την τοποθέτηση αυτή ασχολίαστη λέγοντας: «Πρέπει να ισχύει η εντοπιότητα και στους παρατηρητές. Παρότι είσαι επίτροπος και εκκλησιάζεσαι κάθε Κυριακή και μεταλαμβάνεις δεν θα έπρεπε να είσαι ως Πατρινός παρατηρητής όταν μου λες ότι δεν επηρέασε το αποτέλεσμα η διαιτησία. Πώς θα εξομολογηθείς μετά από αυτό το έγκλημα που έγινε και λες ότι δεν έγινε τίποτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα