"Δεν επηρεάζει σχεδόν καθόλου η φυγή του Μανούσου"

Για έναν πολύ δύσκολο αγώνα με τον ισχυρό Δούκα προετοιμάζεται η Καβάλα, καθώς τη Κυριακή (15/1) υποδέχεται την ομάδα του Αμαρουσίου σε εξ' αναβολής παιχνίδι για την 13η αγωνιστική. Ο τεχνικός της Ένωσης Ηλίας Μωσαϊδης σε δηλώσεις του για τη προσεχή αναμέτρηση στάθηκε στη δυναμική του αντιπάλου και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, ενώ υπογράμμισε πως η φυγή του Σάββας Μανούσου δεν θα επηρεάσει την ομάδα του: "

Ο Δούκας είναι μια ομάδα από αυτές που πάνε για την άνοδο. Είναι στη 2η θέση

της βαθμολογίας και διαθέτει παίκτες με εμπειρία όπως οι Παπαμακάριος, Κομποδιέτας, Κυρίτσης, Καυκής οι οποίοι έχουν περάσει πολλά χρόνια από την Α1. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά παίζουμε μέσα στην έδρα μας και με την ενέργεια που θα έχουμε αλλά και τη βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω", τόνισε ο τεχνικός της Καβάλας και πρόσθεσε αναφορικά με την αποχώρηση του Μανούσου από το ρόστερ: "Δεν μας επηρεάζει πολύ, σχεδόν καθόλου θα έλεγα. Συνεχίζουμε με αυτούς που έχουμε εδώ ενώ τη 12αδα θα συμπληρώσει ένα νέο παιδί από την Ακαδημία, που είναι ο Σχοινάκης".

Η προετοιμασία της Καβάλας συνεχίζεται πάντως μετ' εμποδίων λόγω την ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Βόρεια Ελλάδα και η οποία δεν επέτρεψε στην Ένωση να δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι, ενώ σύμφωνα με το "proininews.gr" στο κλειστό "Α. Δήμογλου" παρατηρήθηκαν κάποια προβλήματα στο παρκέ, καθώς η οροφή στάζει σε κάποια σημεία...

Keywords
Τυχαία Θέματα