Στοίχημα: Σπουδαίο ματς στη Βαρκελώνη, δυνατός εντός έδρας ο Αστέρας

Πέμπτη (12/01) σήμερα και η αγωνιστική δράση στην Euroleague συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Το σημερινό μενού περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια και εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με δυο από αυτά και συγκεκριμένα με τα εξής: Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Πολύ

δυνατός στην έδρα του ο Ερυθρός Αστέρας

Ερυθρός Αστέρας και Φενέρμπαχτσε διασταυρώνουν απόψε στις 21:45 με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι Σέρβοι δείχνουν να είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, προέρχονται από δυο «κολλητές» νίκες κόντρα σε Ζαλγκίρις και Μέγκα για Ευρωλίγκα και Αδριατική λίγκα αντίστοιχα και κόντρα στη Φενέρ θέλουν ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα ώστε να διευρύνουν το σερί τους. Βρίσκονται στην 7η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 8-8, εντός έδρας έχουν σημειώσει πέντε από τις οκτώ νίκες τους και σε περίπτωση που τα καταφέρουν και σήμερα, θα εδραιώσουν τη θέση τους, βάζοντας γερές βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Τούρκοι από την πλευρά τους βρίσκονται στην 5η θέση με ρεκόρ 10-6, προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 86-79 κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και καλούνται να συνεχίσουν νικηφόρα ώστε να σκαρφαλώσουν μερικές θέσεις, μιας και βρίσκονται μόλις μια νίκη πίσω μέχρι και από τη 2η της βαθμολογίας, Ρεάλ. Μακριά από το «σπίτι» τους έχουν ρεκόρ 4-4 παρουσιάζοντας τρωτές αδυναμίες, έτσι αναμένεται να τα βρουν «σκούρα» σήμερα κόντρα στο σκληροτράχηλο Ερυθρό Αστέρα. Οι 3,5 πόντοι που δίνονται ως χάντικαπ στους γηπεδούχους πιθανόν να φανούν αι καθοριστικοί, έτσι θα επιλέξουμε τον άσσο με +3,5.

Σπουδαίο παιχνίδι στη Βαρκελώνη

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί απόψε στις 22:00 τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς κομβικής σημασίας για αμφότερες τις ομάδες. Οι Καταλανοί των χιλίων προβλημάτων βρίσκονται στην 11η θέση με ρεκόρ 7-9, είναι μόλις μια νίκη μακριά από την οκτάδα και κόντρα στον Ολυμπιακό θέλουν τη νίκη όσο ποτέ, καθώς ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός θα αποτελέσει τεράστια αποτυχία. Προέρχονται από κάκιστη εμφάνιση και την ήττα με 85-65 στην έδρα της Μπάμπεργκ, απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως τη φετινή χρονιά δεν έχουν ιδιαίτερο πλάνο στο παιχνίδι τους και γενικώς προβλημάτισαν έντονα και πάλι.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 11-5, προέρχεται από την τρίτη φετινή του νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με 77-69 όντας ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού και συνεχίζει να προβάλει ως ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης πίσω από ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ Μαδρίτης. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα έχει «χρυσή» ευκαιρία να συνεχίσει νικηφόρα μιας και οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε μετριότατη κατάσταση, ωστόσο μακριά από το «σπίτι» του έχει ρεκόρ 4-3 παρουσιάζοντας και ο ίδιος σημαντικά προβλήματα. Δύσκολο για προβλέψεις το δεύτερο παιχνίδι, καλύτερα να δούμε πρώτα το τζάμπολ και μετά να επιλέξουμε κάτι στο ive.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα