Εβανς αντί Κοκ στο Λαύριο!

Με μια μεγάλη μεταγραφή για το βεληνεκές του, αυτή του Σον Εβανς, το Λαύριο θα μπει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος για να μαζέψει τις νίκες που χρειάζεται για να φτάσει στην άνετη παραμονή.

Ο 28χρονος Εβανς θα πάρει την θέση του Τζίτο Κοκ ο οποίος όμως δεν θα αποτελέσει παρελθόν για το Λαύριο. Ο Κοκ θεωρείται ένα δυνατό πρότζεκτ, γι' αυτό και έχει υπογραφεί τριετές συμβόλαιο

μαζί του, όμως στην παρούσα φάση ο Χρήστος Σερέλης ήθελε μεγαλύτερη ενίσχυση στην επίθεση παρά στην άμυνα που είναι η... σπεσιαλιτέ του Κοκ.

Ο Εβανς είναι μια περίπτωση... θησαυρός για τέτοια εποχή. Μετά την πολύ καλή περσινή του σεζόν με την Σακάρια στην Α2 Τουρκίας, επιχείρησε να την "¨εξαργυρώσει" χωρίς όμως να βρει ένα συμβόλαιο στα λεφτά που ζητούσε και έμεινε εκτός δράσης. Το Λαύριο έκανε την υπέρβασή του, δείχνοντας ότι επενδύει για να βελτιώνεται διαρκώς και τον φέρνει σήμερα στην Αθήνα για να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή και να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος για το ντεμπούτο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα