Χωρίς Σοφοκλή και Βασιλειάδη στην Τρίπολη

Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί για μια ακόμα φορά τους Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Κώστα Βασιλειάδη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αρκαδικό και ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον αρχηγό της ομάδας όσο και τον θηριώδη Έλληνα σέντερ.

Συγκεκριμένα η κατάσταση του Big Sofo δεν παρουσίασε την απαιτούμενη βελτίωση για να μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, το διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική δεν υποχώρησε,

με αποτέλεσμα στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Αρκαδικό να συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Milenko Tepic, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Κακαρούδης, Απόλλων Τσόχλας, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θωμάς Κώττας, Νίκος Καμάρας, Uros Duvnjak, Nikola Markovic και William Hatcher.

Στα αγωνιστικά θέματα η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Αρκαδικό ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena. Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση τακτικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα