Μπράμος: «Μοναδικός στόχος η νίκη» (vid)

Στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο YouTube μίλησε ο Μάικ Μπράμος για το σημερινό (29/11) παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα στην Βιτόρια για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο διεθνής φόργουορντ των «πρασίνων» τόνισε ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Για τον αγώνα με την Λαμποράλ: «Είναι δύσκολος αγώνας, άλλη μια εκτός έδρας αναμέτρηση. Όλες

οι εκτός έδρας αναμετρήσεις είναι δύσκολες, νομίζω όμως ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Γνωρίζουμε ότι θα παίξουν καλά, ελπίζω να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη πάση θυσία, ελπίζουμε να είμαστε εμείς οι νικητές».

Για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο και τις αλλαγές στην Λαμποράλ: «Έχω αγωνιστεί μερικές φορές σε αυτή την έδρα. Είναι μεγάλο γήπεδο, όχι όσο το ΟΑΚΑ. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην ασχοληθούμε με τους οπαδούς. Σε αυτή την αναμέτρηση θα είναι εντελώς διαφορετική ομάδα, στην Κύπρο είχαν 7-8 παίκτες, τώρα έχουν αποκτήσει κάποιους παίκτες, κάποιοι άλλοι επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους. Δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ την πρώτη αναμέτρηση, γιατί τώρα θα υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα και εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό».

Για τους αγώνες που έχει να δώσει ο Παναθηναϊκός τον Δεκέμβριο: «Είναι πολύ σημαντικοί για μας, πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη σε όλους τους αγώνες. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θα μας υποστηρίξουν και ανυπομονούμε να τους έχουμε στο πλευρό μας στους πέντε αγώνες του Δεκεμβρίου που είναι πολύ σημαντικοί για μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα