«Μπούκαρε» στην εξέδρα ο «Σόφο»! (photo gallery)

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στο ντέρμπι της Μακάμπι με την Χάποελ Τελ Αβίβ! Η Μακάμπι πήρε τη νίκη με 83-80, με τον «Σόφο» μετά το τέλος του ντέρμπι να… σκαρφαλώνει στην εξέδρα των οπαδών των γηπεδούχων και να κυνηγά να χτυπήσει οπαδό που τον έβριζε!

Τα νεύρα στην αναμέτρηση ήταν τεντωμένα, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να παίρνει τη νίκη με 83-80, με 8 πόντους του Σχορτσανίτη, ο οποίος τα… άκουσε από την εξέδρα των οπαδών της Χάποελ. Οι βρισιές προς το μέρος του εντάθηκαν όταν ο «Σόφο» πλησίασε προς τη φυσούνα και εκεί έγινε και η «έκρηξή» του! Όπως αναφέρουν

τα ΜΜΕ του Ισραήλ και φαίνεται και στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, ανέβηκε στην εξέδρα προκειμένου να χτυπήσει αυτόν που τον έβριζε!

Κυνηγώντας αυτόν/αυτούς που τον έβριζαν, εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, με τον Ελληνα άσο να χτυπά κατά λάθος όπως κατήγγειλε η Χάποελ τον 4χρονο γιο του προπονητή της ομάδας, Ερέζ Εντελσταϊν που βρέθηκε στη μέση του συμβάντος!

Μετά από όσα έγιναν κι αφού οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να επιβάλλουν την τάξη, ο πρόεδρος της Χάποελ, Ραμί Κοέν κατήγγειλε τον Σχορτσανίτη και ζήτησε τον αποκλεισμό του για το υπόλοιπο της σεζόν στο Ισραήλ!

Keywords
Τυχαία Θέματα