Για την υπέρβαση η ΑΕΚ

21:19 7/4/2014 - Πηγή: AEK365

Την Τρίτη 8 Απριλίου στις 19:00 η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ αγωνίζεται στο Δαΐς με αντίπαλο τον Δούκα για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Η Ένωση κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τον αντίπαλό της, ο οποίος αναδείχθηκε 2ος. Έτσι καλείται να ξεκινήσει τα πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας, έχοντας ως στόχο να κάνει την έκπληξη και να πάρει εκείνη την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.
Το τμήμα

ποδοσφαίρου σάλας καλεί όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς που βρίσκεται στον Παράδεισο Αμαρουσίου στην Λεωφόρο Μεσογείων (Τέρμα οδού Σωρού (Δίπλα στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, είσοδος από Κυπρίων Αγωνιστών)).
Πρόσβαση:
ME ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΤΑΞΙ
Ακολουθείτε την Λεωφόρο ΚΗΦΙΣΙΑΣ (προς Κηφισιά) και στην οδό Χειμάρρας στρίβετε δεξιά. Στο τέρμα της οδού συναντάτε την οδό ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ -ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ όπου και στρίβετε αριστερά. Στο τέρμα της, ο κάθετος δρόμος είναι η οδός ΣΩΡΟΥ. Στρίβετε δεξιά , την ακολουθείτε και στο τέλος του δρόμου είναι τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και το Δαΐς.
ΜΕΣΩ ΗΣΑΠ
Έξω ακριβώς από το σταθμό του Αμαρουσίου, επιβιβάζεστε στο τοπικό λεωφορείο 030 ή 040 και από εκεί αποβιβάζεστε στα Εκπαιδευτήρια Δούκα.
ΜΕ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Από το κέντρο επιβιβάζεστε στο Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά και κατεβαίνετε στην στάση ΚΑΝΑΤΑΔΙΚΑ (στην Λεωφ. Κηφισίας). Από εκεί παίρνετε το 448 (Άνω Βριλησσίων) και αποβιβάζεστε στην στάση ΣΧΟΛΕΙΟ (έξω από το Δαΐς).
ΜΕΣΩ ΜΕΤΡΟ
Κατεβαίνετε στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και έξω από τον σταθμό επιβιβάζεστε στο Λεωφορείο 411 (Σισμανόγλειο-Χαλάνδρι) όπου και σταματάτε στην στάση ΣΧΟΛΕΙΟ (έξω από το Δαΐς)

Keywords
Τυχαία Θέματα