Ομπράντοβιτς: «Ας αυτοκτονήσουμε όλοι....»

Η Φενέρμπαχτσε γνώρισε την τρίτη της συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά από τη Μακάμπι, ωστόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Φενέρ ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του βρίσκεται σε κρίση και η απάντησή του ήταν ιδιαίτερα αφοπλιστική.

«Χα, ας αυτοκτονήσουμε όλοι», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος κόουτς.

Στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε, δήλωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στη Μακάμπι, γιατί έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πολύ επιθετικό, όπως είναι δηλαδή το στυλ

της. Προσπάθησε να τρέξει το γήπεδο και να σκοράρει αρκετούς πόντους στο transition. Δεν ήμασταν σε θέση να σταματήσουμε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού τους. Μιλήσαμε γι αυτό και προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας, αλλά κάναμε κάποια λάθη που έφεραν τα ελεύθερα τρίποντα της Μακάμπι. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι χειρότερο για εμάς, μεγαλύτερο από δέκα πόντους. Θα ακουγόταν σαν δικαιολογία το να πούμε ότι δεν είχαμε τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Όλοι καταλαβαίνουν πόσο σημαντικός είναι για εμάς αυτός ο παίκτης, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για κάποιον που δεν είναι εδώ. Έχουμε κι άλλους παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του. Κι η Μακάμπι ήταν στην ίδια κατάσταση, αφού δεν είχε τον Άντριου Γκάουντλοκ.».

Keywords
Τυχαία Θέματα