Μπαρτζώκας: «Αφιερωμένη στη Θύρα 7»

Ο Ολυμπιακός πέρασε σχετικά εύκολα από τη Χαλκίδα με αντίπαλο τον Ίκαρο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του στη μνήμη των αδικοχαμένων της Θύρας 7. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε αρχικά: «Το γεγονός της ημέρας ήταν η εκπληκτική ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο και χαρήκαμε όλοι αυτό το ματς πάρα πολύ. Χθες ήταν το μνημόσυνο της Θύρας 7 και

σαν ελάχιστο φόρο τιμής πρέπει να αφιερώσουμε τη νίκη μας στη μνήμη αυτών των παιδιών».

Στη συνέχεια ο Μπαρτζώκας ανέφερε: «Ο Ίκαρος ήταν πολύ επιθετικός στο πρώτο μέρος και πέτυχε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Στο δεύθτερο διαβάσαμε καλύτερα το ματς πήραμε τη διαφορά και τελικά τη νίκη. Καλή τύχη στον κόουτς και την ομάδα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Κολοσσό και στους αγώνες της Ευρωλίγκας».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε αν είναι δύσκολο για τους παίκτες του να συγκεντρωθούν στα «εύκολα» ματς της Α1 και απάνετησε: «Από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες να παίξουν απόλυτα συγκεντωμένοι. Μπαίνουν δίχως μεγάλο κίνητρο και μια φορά ππου είχαμε τραυματίες χάσαμε στην Δράμα. Όλες οι ομάδες στο ΤΟΡ-16 έχουν μεγάλη φθορά, αλλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας».

Όσον αφορά τους Μουν και Κόλινς είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Μουν και τον Κόλινς. Ο Μουν είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά δεν έχει προσαρμοστεί στους ευρωπαικούς κανονισμούς. Ο Κόλινς είναι πολύ σοβαρός και μας βοηθάει ήδη πάρα πολύ».

Τέλος, για την «κοιλιά» που έκανε ο Ολυμπιακός δήλωσε: «Δεν ήταν σε καμία περίπτωση προγραμματισμένη αυτή η κοιλιά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα, με «βαρύ» πρόγραμμα, δίχως τους Λο και Πέτγουεϊ. Ήταν δύσκολη η διαχείριση της κατάστασης, βέβαια καλύτερα που έγινε τώρα αυτή η κοιλιά. Κάθε ομάδα πρέπει να περνάει διαχείριση κρίσεων κι αν βγεις δυνατός».

Από την πλευρά του ο Ματ Λοτζέσκι είπε: «Νομίζω ότι στο πρώτο μέρος έπαιξαν και οι δύο ομάδες πολύ δυνατά και έτσι η διαφορά μας ήταν μικρή. Στο δεύτερο αλλάξαμε το ματς με την άμυνα μας, πήραμε μεγαλύτερη διαφορά και τελικά τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα