Ατυχία με Λοτζέσκι, εξαιρετικά αμφίβολος με Μπαρτσελόνα!

Νοκ άουτ για τις επόμενες επτά ημέρες τέθηκε ο Ματ Λοτζέσκι, καθώς ταλαιπωρείται από ιογενή λοίμωξη. Αφότου αναρρώσει πλήρως, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και εν συνεχεία ομαδικές, κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα (26/02) για την 8η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Μετά

το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, γνωστοποιήθηκε από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός πως οι Οθέλο Χάντερ και Ματ Λοτζέσκι έκαναν ένεση για να αγωνιστούν. O Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού ένιωσε καλύτερα και η κατάστασή του δεν εμπνέει πλέον καμία ανησυχία. Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον συμπατριώτη του, καθώς ο διεθνής Βέλγος φόργουορντ υποβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/02) σε αιματολογικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι ταλαιπωρείται από ιογενή λοίμωξη.

Έτσι, λοιπόν, ο Λοτζέσκι θα παραμείνει τις επόμενες δύο ημέρες στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες θεραπείες και εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα. Από εκεί και μετά θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ο Λοτζέσκι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο εναρκτήριο ματς του δεύτερου γύρου του Top-16 της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα (26/02).

Keywords
Τυχαία Θέματα