Αναπτύσσονται χορηγικά οι Μαχητές

Δυναμικά συνεχίζουν την πορεία τους στην Α2 οι Μαχητές Δόξας Πευκών, ο οποίος ήρθαν σε συμφωνία με μια εταιρεία ηγέτη στο χώρο των δίκυκλων, αναπτύσσοντας την χορηγική τους παρουσία.

Αναλυτικά:

Η χρονιά δεν μπήκε μόνο με το δεξί αγωνιστικά (μετά τη νίκη επί του Περιστερίου) αλλά και χορηγικά. Η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με μια εταιρεία ηγέτη στο χώρο των δίκυκλων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ μας.

" Η

νέα χρονιά ξεκινάει δυνατά με την ώθηση που της δίνει η νέα χορηγική συνεργασία της ομάδας μας με την εταιρεία KYMCO.Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε την εταιρεία MOTO TREND ,που αντιπροσωπεύει την KYMCO στην Ελλάδα από το 1997, που μας πίστεψε, και την καλοσωρίζουμε στην οικογένεια των Πεύκων.

Η KYMCO είναι μια από τις μεγaλύτερες βιομηχανίες κατασκευής οχημάτων στον κόσμο. Στη γκάμα των προιόντων της έχει Scooters, μοτοσυκλέτες, ATV, ηλεκτροκίνητα οχήματα ελευθερης μετακίνησης και πρόσφατα και ηλεκτρικά ποδήλατα.

Η MOTO TREND που την αντιπροσωπεύει έχει ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων και κάθε χρόνο διανέμει χιλιάδες οχήματα τοποθετώντας το σήμα της KYMCO πάντα στις πρώτες θέσεις πωλήσεων. Η προσήλωση στις αρχές του εργοστασίου αλλά και στην συνεχή βελτίωση της υποστήριξης μετά την πώληση, τόσο στην διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών όσο και στη τεχνική εξυπηρέτηση, συμβάλλουν στην ικανοποίηση όλων εκείνων που επιλέγουν ένα όχημα KYMCO.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα http://www.kymco.gr/ και βρείτε το μοντέλο που σας ταιριάζει"

Keywords
Τυχαία Θέματα