Το στοίχημα της Πέμπτης

Ημέρα εδρών είναι η σημερινή στην Ευρωλίγκα, οπότε στοιχηματικά ή θα πάμε σε μικρές και σχετικά σίγουρες αποδόσεις ή, θα αναζητήσουμε καλύτερη τύχη σε ειδικά στοιχήματα.

ΤΣΣΚΑ - Μπαρτσελόνα το πρώτο ματς και οι Ρώσοι στην παρούσα φάση πείθουν ολύ περισσότερο από τους Καταλανούς. Ο άσος κρίνεται συμπαθητικός στο 1.30 και παίζεται.

Φενέρ - Κούμπαν για τη συνέχεια, με άλλον ένα γηπεδούχο να είναι δικαιολογημένα το φαβορί. Ανεβάζει στροφές η Φενέρ, που έχει μεν ζόρικο αντίπαλο την ομάδα του Μπαρτζώκα αλλά μπορεί να το πάρει το ματς με απόδοση 1.38 και να συνεχίσει την πορεία της προς

τις δύο πρώτες θέσεις.

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και βρίσκουμε τον μικρότερο άσο της αγωνιστικής στο 1.26. Πολύ χαμηλός για τον με σκαμπναεβάσματα Παναθηναϊκό απέναντι σε μια εξαιρετικά επικίνδυνη αλλά επίσης ασταθή ομάδα. Πρότασή μας το όβερ 147,5 που μοιάζει χαμηλό σε ένα παιχνίδι που έχει προοπτικές να ανοίξει το σκορ.

Φινάλε με Μάλαγα - Τσεντεβίτα και ο άσος στο 1.30. Ισως ο πιο σίγουρος της ημέρας, αφού οι Ισπανοί είναι σοβαροί και όσο κι αν έχει εκπλήξει η ομάδα του Ζάγκρεμπ με τις μεγάλες νίκες της, εκεί πέρα δύσκολα θα αντισταθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα