Άλλαξε απόφαση και αποσύρθηκε ο Μο Ουίλιαμς! (pics+vids)

Αν και προ ολίγων ημερών ο Μο Ουίλιαμς είχε ανακοινώσει πως θα αγωνίζεται για ένα ακόμη χρόνο, εν τέλει αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Έπειτα από πολλή σκέψη, ο Αμερικανός γκαρντ είχε γνωστοποιήσει στις 22 Σεπτεμβρίου την απόφασή του να αγωνιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Coming back #onemoreyear

— Mo Williams (@mowilliams) September 22, 2016

Τέσσερις μέρες αργότερα, όμως, άλλαξε απόφαση

και σε ηλικία 33 ετών ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, όντας πρωταθλητής NBA με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Just 5 days later and it looks like Mo Williams has changed his mind and will be retiring https://t.co/Biti7K3Dss pic.twitter.com/NKaIlsifHN

— Bleacher Report NBA (@BR_NBA) September 26, 2016

Αυτό, έγινε γνωστό μέσω του τζένεραλ μάνατζερ των Καβς, Ντέιβιν Γρίφιν, ο οποίος αποκάλυψε στην σημερινή Media Day του οργανισμού, πως ο Ουίλιαμς ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας το πρωί της Δευτέρας (26/9). Έτσι, οι Πρωταθλητές μένουν πλέον με μοναδικό "καθαρό" πλέι μέικερ, τον Κάιρι Ίρβινγκ και τον ρούκι, Κέι Φέλντερ.

Ο 33χρονος παλαίμαχος πλέον ολοκλήρωσε την καριέρα του με 13,2 πόντους (37,8% 3π., 87,1%β.) και 4,9 ασίστ, όντας παίκτης του NBA από το 2003. Αγωνίστηκε στο All-Star Game του 2009, ενώ την περασμένη σεζόν με τους Καβαλίερς, είχε 8,2 πόντους και 4,2 ασίστ ανά παιχνίδι. Επιπλέον, έχει αγωνιστεί ξανά στους Καβς (2008-2011, ενώ έχει περάσει από Τζαζ, Μπακς, Κλίπερς, Μπλέιζερς, Τίμπεργουλβς.

Keywords
Τυχαία Θέματα