Συνεχίζεται η έρευνα για Ρόουζ! (vids)

Η μετακόμιση του Ντέρικ Ρόουζ από το Σικάγο στην Νέα Υόρκη για λογαριασμό των Νικς, μόνο από θετικά γεγονότα δεν έχει συνοδευτεί, αναφορικά με την προσωπική του ζωή. Ο «αστέρας» του ΝΒΑ, στα τέλη Ιουλίου κατηγορήθηκε από πρώην σύντροφό του για ομαδικό βιασμό το 2013 στην έπαυλή του, μαζί με δύο φίλους του και φαίνεται πως ο ίδιος δεν πρόκειται να ξεφύγει εύκολα από την εν λόγω

υπόθεση.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες, δεν άργησε να ξεκινήσει τις έρευνές της για την επαλήθευση των κατηγοριών της κοπέλας που είναι πιθανότατα η Τζέιν Ντο, η οποία ζητά μάλιστα αποζημίωση 21.5 εκατομμυρίων δολαρίων από τον πρώην ηγέτη των Σικάγο Μπουλς. Μέχρι σήμερα (26/9), όμως, παρότι έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για εκείνη τη βραδιά, σπουδαία νέα δεν έχουν υπάρξει ουσιαστικά και ο δικηγόρος της εναγούσης, Μπράντον Έιναντ, θέλησε να ζητήσει το λόγο της καθυστέρησης για εξαγωγή συμπερασμάτων από την πλευρά της αστυνομίας. Εκείνη που ανέλαβε να τον καθησυχάσει, ήταν η Ναντίν Ερνάντες, αστυνόμος του LAPD, η οποία με γράμμα αναφέρει πως «θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάθε παρεξήγηση, σχετικά με την έρευνα της αστυνομίας του Λος Άντζελες για την υπόθεση. Απλώς περιμένουμε τα ονόματα που την αφορούν κι εσείς τα διατηρείτε στο γραφείο σας».

Ο δικηγόρος του θύματος, θέλει να διατηρήσει το όνομα της πελάτισάς του ανώνυμο μέχρι τη δίκη, αλλά ο δικαστής Μάικλ Φιτζέραλντ έχει ξεκαθαρίσει πως πρέπει να αποκαλυφθεί δημόσια, ώστε να φτάσει σε κατάληξη η έρευνα για τις κατηγορίες της. Η είδηση, πάντως, είναι πως η έρευνα για τον Ρόουζ συνεχίζεται και ο τελευταίος δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, πως θα γλιτώσει από αυτόν τον «μπελά».

Keywords
Τυχαία Θέματα