Στην Καβάλα ο Μανούσος, δυσκολίες για Ερεμπεναζιε

Την κερασάκι στην τούρτα κράταγε για το φινάλε η Καβάλα η οποία ενίσχυση την φροντ λάιν της με τον 30χρονο σέντερ, Σάββα Μανούσο, ο οποίος μετά από μια σεζόν στην Λευκάδα και την Δόξα επιστρέφει στην Βόρεια Ελλάδα, ενισχύοντας την Ένωση.

Ο πολύπειρος σέντερ την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια έχοντας 9,3 πόντους και 5,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ερμή Λαγκαδά, Λαύριο, Νόβα Οστράβα στην

Τσεχία, Αναγέννηση Φλόγας, ΑΕΛ στην Κύπρο, Ολυμπιάδα Πατρών, Απόλλωνας Πατρών, ΑΕ Λάρισας και ΚΑΟΔ. Ο Μανούσος συμμετέχει στις προπονήσεις της Καβάλας, θέλοντας να είναι έτοιμος για τη νέα περίοδο.

Αντίθετα, φαντάζει πολύ δύσκολο να μπορέσει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ο Εντινόσα Ερεμπεναζιε, με τους ανθρώπους της Καβάλας να κυνηγούν την υπόθεση. Συγκεκριμένα ο 21χρονος Νιγηριανός γκαρντ, ο οποίος έχει μεγαλώσει και γεννηθεί στην Ελλάδα, βάσει χαρτιών πιάνει θέση ξένου για την Α2 και Α1 Ανδρών, ενώ μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί στην Β' Εθνική, κάτι που είχε κάνει πριν από δυο σεζόν με την Κύμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα