Α2: Οι κορυφαίοι της 7ης αγωνιστικής

Αν και εκκρεμεί το παιχνίδι Ηλυσιακός - Ηρακλής για την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής, σας παρουσιάζουμε τους κορυφαίους του περασμένου Σαββάτου, όπου είχαμε αρκετά νέα πρόσωπα αλλά και τους... συνήθεις υπόπτους. Αναλυτικά:

1. Κώστας Τότσιος: Ο πολύπειρος γκαρντ και πρώτος εν ενεργεία σκόρερ της Α2, ήταν καθοριστικός στη μεγάλη νίκη της Καβάλας επί του Αρκαδικού. Με 15 πολύτιμους πόντους (3/7 διπ., 3/5 τριπ.) σε στιγμές που

"κόλλαγε" η ομάδα του, ο Τότσιος ήταν ο πρώτος σκόρερ και ηγέτης της Ένωσης, σε μια νίκη που την κρατά σε απόσταση αναπνοής από τη κορυφή.

2. Βαγγέλης Σακελλαρίου: Το ένα παιχνίδι καλύτερο από το άλλο κάνει ο γκαρντ του Λαυρίου, στη καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Τελευταίο του "θύμα" η Δόξα Λευκάδας, της οποίας την άμυνα την έκανε... σμπαράλια, με 35 πόντους (5/6 β., 3/5 διπ., 8/13 τριπ.), ενώ στη πλούσια στατιστική του είχε και 6 ριμπ., 1 ασ. και 1 κλ.. Φυσικό επακόλουθο οι 1037 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

3. Γιάννης Δημάκος: Διανύει περίοδο φόρμας και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα. Ο 24χρονος άσσος του Ψυχικού ήταν το... πρώτο πιστόλι της ομάδας του και στη νίκη στον Λαγκαδά επί του Ερμή. Αν ήταν και πιο εύστοχος στα τρίποντα θα είχε κάνει ρεκόρ καριέρας. Συνολικά είχε 27 πόντους (10/12 β., 7/7 διπ., 1/6 τριπ.), 2 ασ. και 3 κλ.

4. Νίκος Ψυλέας: Ο Εθνικός βρίσκεται στη κορυφή γιατί παίρνει το 100% από όλους τους παίκτες του, γι' αυτό και έχει και κάθε αγωνιστική διαφορετικό διακριθέντα. Στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας ήταν ο Ψυλέας, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του αγώνα με 22 πόντους (8/10 β., 4/9 διπ., 2/6 τριπ.), ενώ είχε 5 ριμπ. και 2 ασ.

5. Αποστόλης Κουτρούλιας: Τα λόγια είναι περιττά για αυτόν τον παιχταρά που κοσμεί το πρωτάθλημα της Α2 και κάνει πλάκα όχι μόνο στους αντιπάλους στο παρκέ, αλλά και στον χρόνο... Το Παγκράτι είναι τυχερό που τον έχει και αυτό φάνηκε και στην πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ η οποία επετεύχθη με δικό του καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Όσο για τα στατιστικά του, τα λένε όλα: 24 πόντοι (4/6 β., 7/10 διπ., 2/2 τριπ.), 8 ριμπ., 1 κλ., 1 κοψ. και 1463 μονάδες αξιολόγησης.

Rising Star - Γιώργος Παπαδιονυσίου: Από τα ταλέντα που ξεχωρίζουν στο φετινό πρωτάθλημα, ο 19χρονος γκαρντ παίρνει ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Εθνικό και φροντίζει να δικαιώνει τους ανθρώπους που τον επέλεξαν. Σημαντικότατη η συμβολή του στη νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας, καθώς σε 18 λεπτά συμμετοχής έπαιξε πολύ καλή άμυνα και είχε 7 πόντους (2/2 β., 1/2 διπ., 1/4 τριπ.) και 3 ριμπ.

Προπονητής της αγωνιστικής - Νίκος Οικονόμου

Μεγάλη υπόθεση για τη Λιβαδειά η νίκη στο κλειστό του Στρέφη επί του Αετού. Η πρώτη εκτός έδρας της ιστορίας της στην Α2 και η δεύτερη φετινή, η οποία έδωσε μια βαθιά βαθμολογική ανάσα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο προπονητής πιστώνεται την επιτυχία και ο Νίκος Οικονόμου το δικαιούται μιας και οι νεοφώτιστοι έχουν να επιδείξουν μέχρι στιγμής μια εξαιρετική αγωνιστική παρουσία (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων) και υπό την καθοδήγηση του δείχνουν ότι βρίσκονται σε διαρκή άνοδο...

Keywords
Τυχαία Θέματα