Κανείς από την ΑΕΚ στην Πάτρα!

19:57 25/11/2014 - Πηγή: AEK365

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, το οποίο... πέρασε από χίλια κύματα και αναβλήθηκε δύο φορές, φορτίστηκε ιδιαίτερα με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το ανακάτεψε στις... καταγγελίες του για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κατέθεσε

μηνυτήρια αναφορά, ενώ οι δηλώσεις του για το όλο θέμα και οι αναφορές του για ...αγωνιστική ανωτερότητα της Παναχαϊκής, προκάλεσαν συζητήσεις.
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, προέτρεψε τον κόσμο της ομάδας να μην βρεθεί ούτε ένας οπαδός στο γήπεδο. Διευκρινίζοντας ότι η Ένωση δεν έχει τίποτα με την Παναχαϊκή ως σύλλογο και τον κόσμο της, όμως λόγω των όσων έχουν προηγηθεί και της έντασης που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, θεωρεί ότι αυτή είναι η πιο... συνετή λύση. Παράλληλα, προ ημερών η διοίκηση της ΠΑΕ ενημέρωσε εγγράφως την Παναχαϊκή ότι δεν θα δεχθεί... βραβεύσεις στελεχών της, ως απάντηση στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για τα περί βράβευσης του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Μάλιστα, η ΑΕΚ δεν θα μείνει στις προτροπές προς τον κόσμο. Τις τελευταίες μέρες ποδοσφαιριστές και στελέχη έχουν έρθει σε επαφή με τη διοίκηση για να εξασφαλίσουν προσκλήσεις για τον αγώνα της Κυριακής (οι παίκτες για τους δικούς τους ανθρώπους), όπως γίνεται σε κάθε ματς, όμως η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν θα δώσει λίστα... επισήμων στην Παναχαϊκή και πως στην Πάτρα θα μεταβούν οι... απολύτως απαραίτητοι για την κιτρινόμαυρη αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα