Euroleague στα κανάλια Novasports: «Δε θα παραδοθούμε ποτέ»! (vid's)

Πάντα δημιουργικοί, οι άνθρωποι των καναλιών Novasports κάνουν ξανά εντύπωση, αυτήν την φορά σχετικά με την νέα σεζόν της Ευρωλίγκα. Σε σενάριο Χρήστου Καούρη, και με τη βοήθεια του Κώστα Οικονόμου, το νέο βίντεο που διαφημίζει τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του αθλήματος δείχνει πλάνα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, υπό τις... ατάκες του πρώην πρωθυπουργού της Αγγλίας, Ουίνστον Τσώρτσιλ!

Τότε, η

μεγάλη αυτή πολιτική προσωπικότητα, που ηγήθηκε της χώρας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, είχε αναλάβει, σε άριστη συνεργασία με τον βασιλιά Γεώργιο ΣΤ’ να εμψυχώσουν το λαό τους. Έτσι, χρησιμοποιήθηκαν από τον πρώτο οι χαρακτηριστικές φράσεις «Θα πολεμήσουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη δύναμη στον αέρα» και «Δε θα παραδοθούμε ποτέ». Πρόκειται για φράσεις που, ασφαλώς, ταιριάζουν απόλυτα με το μπάσκετ, λόγω των «αερομαχιών» που το χαρακτηρίζουν ή τις συγκλονιστικές ανατροπές που αυτό γνωρίζει κάθε χρόνο.

Επομένως, το πρωτοποριακό βίντεο μας προετοιμάζει κατάλληλα για τον… πόλεμο που έρχεται στα κορυφαία ευρωπαϊκά παρκέ.

Νωρίτερα, η Nova είχε ήδη αρχίσει να μας βάζει στο «κλίμα» της διοργάνωσης, με δύο βίντεο στα οποία διηγούνταν δύο αξέχαστες στιγμές του ελληνικού μπάσκετ. Στο πρώτο, ο Γιώργος Συρίγος μιλάει, με τον τίτλο "Η Λύτρωση", για τον συναρπαστικό τελικό του 2007 μεταξύ Παναθηναϊκού και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Αθήνα, με τους «πράσινους» τότε να «ράβουν» το τέταρτο αστέρι στην φανέλα τους.

Στο δεύτερο ο Δημήτρης Καρύδας περιγράφει, με τον τίτλο "Ολική Επαναφορά" μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, όταν ο Ολυμπιακός άφηνε πάντες άναυδους με την νίκη επί των Ρώσων στην Κωνσταντινούπολη, το 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα