Double-double ο Γιάννης, έντονη συγκίνηση στην Οκλαχόμα (vid's)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν οι Μπακς τις υποχρεώσεις τους πριν την διακοπή για το All Star Game, φτάνοντας σε δεύτερη διαδοχική νίκη μετά την επικράτηση τους με 99-92 επί των Ουίζαρντς, έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τον Κρίς Μίντλεντον (27 π., 6 ριμπ., 5 ασίστ), ο οποίος πέτυχε 14 πόντους στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, ωθώντας τα «Ελάφια» στη νίκη. Εξαιρετικός ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έφτασε σε double

double έχοντας 17 πόντους με 4/5 βολές, 5/14 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κόψιμο και 2 λάθη σε 37 λεπτά συμμετοχής. Για την Ουάσινγκτον, η οποία έμεινε τέσσερις νίκες πίσω από την ζώνη των πλέι οφ, ο Μπράντλεϊ Μπίαλ είχε 19 πόντους (6/15 σουτ), ενώ αρκετά άστοχος ήταν ο Τζον Ουόλ με 15 πόντους (3/12 τριπ., 10 ασίστ).

Σε έντονο κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση των Θάντερ με τους Πέλεκανς στην «Chesapeake Energy Arena» της Οκλαχόμα, όπου άπαντες απέδωσαν φόρο τιμής στην Ίνγκριντ Ουίλιαμς ο οποία απεβίωσε πριν από δυο ημέρες, και ήταν η σύζυγος του Μόντι Ουίλιαμς, νυν assistant coach των Θάντερ, και πρώτην τεχνικός των Πέλεκανς. Έτσι, το παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν άνετα με 121-95, με τους Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Ούεστμπρουκ (9 ριμπ., 10 ασίστ) να σκοράρουν από 23 πόντους. Για τους φιλοξενούμενους από 23 πόντους είχε οι Τζρου Χόλιντεϊ και Άντονι Ντέιβις.

Thunder players bow their heads in a moment of silence for Ingrid Williams, wife of assistant coach Monty Williams, who died Wednesday in a car accident.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης NBA on ESPN (@nbaonespn) στις Φεβ 11, 2016, 6:50μμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα