Το στοίχημα της Παρασκευής

Ίδιο με το χθεσινό είναι και το σημερινό ταμπλό της Ευρωλίγκας, ως προς την ανάγνωση. Μας δίνει δηλαδή και πάλι τρεις άσους που θεωρούνται πανίσχυροι και ένα ματς παγίδα το οποίο είναι προς αποφυγή.


Το Κούμπαν - Νταρουσάφακα είναι ένας άσος του 1,10, όπως τον βρίσκουμε. Είναι ολύ καλοί και σοβαροί οι Ρώσοι για να μην πάρουν ένα τέτοιο ματς. Και λογικά απέναντι σε μια γενικά άναρχη ομάδα, θα το κάνουν μέσω της άμυνας, δηλαδή το άντερ 67,5 των Τούρκων είναι ένα καλό ποντάρισμα.


Το ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός

είναι ένας ακόμα πιθανότατος άσος. Οι Ρώσοι έχουν φτιάξει και κλίμα, είναι σε καλύτερη και πιο "φρέσκια" κατάσταση και είναι το μεγάλο φαβορί για το ματς. Στο 1,14 προφανώς δεν παίζονται, ίσως πιο ενδιαφέρον είναι το +15,5 του Ολυμπιακού που δίνει 1,50 και ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που θα του φύγει εύκολα ματς τόσο ψηλά.


Το Παναθηναϊκός - Εφές είναι το... προς αποφυγήν, με τη λογική που αναλύαμε και χθες για το Χίμκι - Ρεάλ και επιβεβαιώθηκε. Ο Παναθηναϊκός δείχνει σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση, η Εφές κάπου θα αρχίσει να ξεσπάει. Δεν πας εύκολα σε άσο του 1,50, ούτε φυσικά και κοντράρεις με τις παρούσες συνθήκες. Το διπλό στο +7,5 με απόδοση 1,50 μοιάζει η ασφαλέστερη λύση.


Φινάλε με Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις και προσπερνώντας το 1.04 του άσου ψάχνουμε εναλλακτικές. Αρέσει το όβερ 153,5 στο 1,67 αφού το στιλ της Ζαλγκίρις προσφέρεται για να κάνει ένα επιθετικό ξέσπασμα η Μπάρτσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα