Aλλες εποχές για Παγκράτι, Ιωνικό κι Απόλλωνα (pics)

Ρετρό ξανά, με πρωταγωνιστές από το παρελθόν! Σε διαφορετικές κατηγορίες αγωνίζονται Παγκράτι και Ιωνικός Νίκας, πολύ πιθανό η μοίρα να τους φέρει σε κοινή αφετηρία τη νέα σεζόν, αν και ποτέ δεν μπορείς να κάνεις εικασίες και σενάρια στο μπάσκετ και για τίποτα, αλλά μέχρι τότε τα δύο ιστορικά σωματεία, σεβόμενα το ένδοξο παρελθόν τους ανεβάζουν συχνά πυκνά στο διαδίκτυο, μέσω των ανθρώπων που ασχολούνται στενά, φωτογραφίες από τα παλιά. Οπως το Παγκράτι, όπου

στην κεντρική εικόνα διακρίνεται ο Ερλ Χάρισον, με έναν από τους πιστούς στρατιώτες της ομάδας Γιώργο Νικολόπουλο, όταν ο Αμερικανός λοιπόν είχε πρωτοέρθει στο Μετς για δοκιμή και έκτοτε αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους «ροσονέρι». Επίσης, πιο κάτω φαίνονται στο κάδρο, Αντώνης Λάνθιμος, Χρήστος Τριανταφύλλου και Μιχάλης Γιαννουζάκος.

Αλλες εποχές. Οπως άλλες εποχές και για τον Ιωνικό, με Σαρανταένα, Μπολάτογλου, Πανταζή, Λάζαρη, Γουργιώτη, τότε που αντιμετώπιζε τον Απόλλωνα Πάτρας (του Κομματά και των άλλων), το σύμβολο του αχαϊκού μπάσκετ, που ανέδειξε, μεταξύ άλλων, τον «Νουρέγιεφ», Κώστα Πετρόπουλο, άλλωστε, τότε, σε ανοιχτό γήπεδο! Και ο Απόλλων έχει περιπλανηθεί παλαιότερα σε χαμηλότερες κατηγορίες, κάνει την δική του δύσκολη προσπάθεια φέτος στην Α1, αλλά η φανέλα είναι πάντοτε βαριά. Περασμένα μεν μεγαλεία, αλλά τα καλύτερα επαναλαμβάνονται... στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα