Τhe... sign of the tiger!

Ο Ηρακλής έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες και με επική ανατροπή στο τέλος, έκαμψε την αντίσταση του Πανιωνίου στο μεγάλο ντέρμπι και πλέον μπορεί να... ονειρεύεται με μεγάλες αξιώσεις την επάνοδό του στα μεγάλα σαλόνια της Stoiximan.GR Basket League.

Η "σφραγίδα" του Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι έντονη και αποδεικνύεται πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο "τίγρης" των ελληνικών πάγκων παραμένει μια

σπουδαία προσωπικότητα.

Η σχέση του με τους παίκτες του είναι καταπληκτική, καθώς καταφέρνει να αποτελεί πηγή έμπνευσης γι' αυτούς, αλλά και για τον κόσμο του "Γηραιού", ο οποίος τον έχει αποδεχτεί, καθώς γνωρίζει ποιος είναι και τι μπορεί να πετύχει.

Η θέληση και η ψυχραιμία του κράτησαν όρθιους τους Θεσσαλονικείς όταν οι "κυανέρυθροι" έδειχναν να αγκαλιάζουν το διπλό στο Ιβανώφειο. Ο Κώστας Τότσιος έκανε πράγματα και θαύματα στο φινάλε.

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης πήρε την κατάσταση στα χέρια του, ξεπερνώντας την άστοχη μέρα του που είχε προηγηθεί. Ο Ρουτκάουσκας έβαλε τη βολή της νίκης και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έκανε τα πάντα πάνω στο παρκέ, συνεισφέροντας σε όλους τους τομείς.

Ο Ηρακλής έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα και έχει τους παίκτες, τον κόσμο, την φανέλα και τον προπονητή για τα το πετύχει. Άλλωστε η Α2 δεν είναι για... Ημίθεους!

Keywords
Τυχαία Θέματα