A1: Ο απολογισμός της 9ης αγωνιστικής

Πάει λοιπόν και η 9η αγωνιστική που ήταν άνοστη και άχρωμη μάλλον. Οι μεγάλοι συνέχισαν με νίκες και τα φαβορί ουσιαστικά κέρδισαν με την νίκη της εβδομάδας να πάιρνει η νεοφώτιστη Κηφισιά στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Πάντως είχαμε και ντερμπάκια ενώ καλά πήγαν τα ματς από κόσμο που στα περισσότερα γήπεδα αν και μικρά είχαμε πληρότητα. Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός έκανε συντήρηση σε ένα ματς που ήταν αγγαρεία και νίκησε εύκολα τον ελλιπέστατο Ίκαρο

που είχε νέο προπονητή. Ο Ολυμπιακός πέρασε με 100αρα κάνοντας και συντήρηση από την Ελευσίνα σε ένα ματς που ..χάρηκαν όσοι είχαν παίξει στοίχημα αφού οι γηπεδούχοι είχαν ελλείψεις και το διπλό είχε γραφεί στον ΟΠΑΠ.

Η Κηφισιά με τρομερό ματς στην επίθεση που δεν μας είχε συνηθίσει νίκησε τον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε μια νίκη που δεν θα κανουν οι άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο της παραμονής και έχοντας 13τρ και τον Κακιούζη στο ντεμπούτο του με 13π. Και με τον ΠΑΟΚ εμφανώς κουρασμένο και ντεφορμέ τελευταία. Σημαντικότατη νίκη πήρε ο ΚΑΟΔ με τον ΑΓΟΡ που φωνάζει πάντως για την διαιτησία σε ένα δραματικό ματς που κρίθηκε στο τέλος. Και ανάλογα σημαντική νίκη πήραν δίκαια πάντως τα Τρίκαλα από -8 στην αρχή με τον Απόλλωνα της Πάτρας που δεν έχει νίκη εκτός . Τα Τρίκαλα πέτυχαν την 3η τους νίκη και είναι σε φουλ φόρμα εδώ και ένα μήνα.

Ο Άρης με την άμυνα κέρδισε εύκολα τον μαχητικό και φιλότιμο Ηλυσιακό στο Παλέ και ο Πανιώνιος με μια μέτρια εμφάνιση σχετικά εύκολα τον μαχητικό Κολοσσό που έχασε μετά από 3 συνεχόμενες νίκες Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος αλλά όχι πρώτος με το -2 από πέρσι, ενώ στην ουρά είναι με μόλις 2 νίκες Ίκαρος και Ηλυσιακός ενώ το χαρακτηριστικό είναι ότι οι ομάδες της 6ης θέσης απέχουν από την τελευταία μόλις δύο νίκες!

Στην επόμενη εβδομάδα η προπόνηση του Ολυμπιακού είναι με τα Τρίκαλα στο ΣΕΦ και του ΠΑΟ στην Ρόδο που ο Κολοσσός δεν θα έχει κόσμο. Το σημαντικό ματς είναι αυτό στην Παλατάκι με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Πανιώνιο ενώ έχουμε και το ντέρμπι της ουράς στην Χαλκίδα με Ίκαρο και Ηλυσιακό. Καλό ματς στην Πάτρα με τον Απόλλωνα να μην έχει άνεση και υποδέχεται τον ΚΑΟΔ. Ο ΑΓΟΡ φιλοξενεί την ανεβασμένη Κηφισιά και τέλος ο Πανελευσινιακός τον Άρη σε ένα ακόμα ενδιαφέρον αγώνα για την 10η αγωνιστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα