Πρωταθλητές Ευρώπης με «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού»

Η μεγάλη προσπάθεια του Ερασιτέχνη να αυτονομηθεί οικονομικά συνεχίζεται με τον Πρωταθλητή Ευρώπης στο μπάσκετ, Ολυμπιακό να στέκεται στο πλευρό του. Οι παίκτες της μπασκετικής ομάδας, μαζί με το προπονητικό τιμ και παράγοντες, έδωσαν το «παρών» στο Μουσείο του Συλλόγου στο Στάδιο Καραισκάκη και έγιναν στην ουσία μέλη του Ερασιτέχνη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο πλαίσιο της εκδήλωσης υπογράμμισε: «Ακόμα και σε αυτή την εποχή το ποσό που πρέπει να δώσει

ο καθένας για να γίνει μέλος του Ολυμπιακού δεν είναι μεγάλο. Αν, λοιπόν, αναλογιστεί κανείς την δυναμική του κόσμου του Ολυμπιακού, τότε η ενίσχυση θα είναι πολύ μεγάλη. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο σωματείο στην Ελλάδα, σε όλα τα αθλήματα. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέλη του και θέλουμε να τον ενισχύουμε με κάθε τρόπο».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε ότι είναι υποχρέωση όλων να σταθούν στο πλευρό του Ερασιτέχνη, ενώ συμπλήρωσε, λέγοντας πολλά καλά λόγια για τον Βασίλη Καραπιάλη: «Είναι υποχρέωση όλων μας να ενισχύσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε τον Ερασιτέχνη, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ, είναι ενιαίος κι έχει να κάνει με το βόλεϊ, το πόλο κι όλα τα αθλήματα. Όχι μόνο εμείς, αλλά και οι φίλαθλοι πρέπει να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και μου αρέσει να βλέπω τον Ολυμπιακό. Ο Βασίλης Καραπιάλης ήταν σπουδαίος παίκτης και προέρχεται από τη Λάρισα, όπως κι εγώ. Μου έδειξε την φωτογραφία του ο γυμναστής μας Ανδρέας Γκατζούλης (σ.σ. από την Λάρισα κι αυτός) και την κοίταξα, καθώς ο Καραπιάλης έχει γράψει τη δική του ιστορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα